Paw Patrol Live
Datum: 24 januari 2019 02:43 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12396
Geregistreerd  2002-11-15

Audities PAW Patrol Live! “De Grote Race”
Voor de zomer van 2019 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar 3 musicaltalenten voor de grootse internationale voorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race”. Van Hoorne Entertainment is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van theater, televisie, evenementen en park-entertainment voor de hele familie. Met zo’n 80 medewerkers creëren we bijzondere en unieke belevenissen voor onze bezoekers. En jij kan daar nu deel van uitmaken! Voor onze nieuwe theatervoorstelling zijn wij op zoek naar enthousiaste musicalacteurs. Dus, ben jij klaar voor actie?! Meld je dan snel aan voor onze audities!
Voor meer informatie over de show en de trailer, ga naar http://www.PAWPatrolLive.nl!
Wie zoeken we?
Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:
- Zang: goed
- Spel: goed
- Dans: goed
- Fysiek gezond, atletisch en sterk gebouwd
Mannen
- Burgemeester Humdinger: look-a-like van de serie, lengte <178, leeftijd 18-35+
Vrouwen
- Zuma: jong uiterlijk, Afro-Amerikaans, lengte 156-162, leeftijd 18+
- Everest/Boerin Yumi: jong uiterlijk, Aziatisch, lengte 159-167, leeftijd 18+
Praktische informatie
De repetities starten op 1 juli 2019. De tournee loopt van 27 juli tot en met 3 september 2019.
De audities vinden plaats op donderdag 31 januari 2019 in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 28 januari door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar . o.v.v. ‘Audities PAW Patrol Live!’ t.a.v. Stijn Mac Gillavry.

Naar boven

  [ # 1 ] Datum: 27 maart 2019 04:55 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12396
Geregistreerd  2002-11-15

Auditie Swing (man) Van Hoorne Entertainment is alleen nog op zoek naar het allerlaatste castlid: de mannelijke Swing. Deze kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden en eigenschappen:  ▪ Zang: goed ▪ Spel: goed ▪ Dans: goed ▪ Fysiek gezond, atletisch en sterk gebouwd ▪ Jong uiterlijk, lengte 166-172 en leeftijd 18+ De audities vinden plaats op dinsdag 9 april 2019. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 5 april door een email (inclusief foto en cv) te sturen naar . o.v.v. ‘Auditie Swing PAW Patrol Live!’ t.a.v. Stijn Mac Gillavry. 

Het verhaal In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn
verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via http://www.pawpatrollive.nl

Naar boven