Het Ei van Oom Trotter
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12916
Geregistreerd  2002-11-15

Tickets voor Het Ei van Oom Trotter, de musical verkrijgbaar!

Alexander groeit op onder het strenge, alziende oog van huishoudster Rosine. Zijn ouders ziet hij haast nooit. Die hebben het veel te druk. Alleen bij de vijver, midden in een stukje verwilderde tuin, komt hij tot rust. Op een dag duikt oom Trotter op in zijn rijdende museum, de enige juiste benaming voor zijn gammele karretje. Zijn bruisende en gekke invallen zetten Alexanders omgeving op stelten, maar Alexander zelf kikkert er helemaal van op. Wanneer oom Trotter onverwachts vertrekt, geeft hij Alexander een groot krokodillenei als afscheidscadeau. Nu beginnen de avonturen pas goed ...

Vanaf nu kan je tickets kopen voor de familiemusical, gebaseerd op Marc de Bel zijn eerste boek: Het Ei van Oom Trotter. Het is de derde productie van TeamJacques vzw en dit jaar wijkt de vereniging uit naar Oostkamp. Daar vindt tussen 28 april en 3 mei de eerste speelperiode plaats, waarna ze in oktober en november terugkeren voor een reprise. Sinds 2 februari zijn de tickets verkrijgbaar en ze vliegen de deur uit! De première op 28 april is reeds uitverkocht, dus wie plaatsen wenst te bemachtigen voor de andere shows, zal er snel bij moeten zijn.
De schoolvoorstellingen zijn inmiddels allemaal uitverkocht, maar de reguliere shows zijn momenteel volop in verkoop. Het scenario is opnieuw zelf geschreven door Jonas Jacques en dit jaar werd de muziek gecomponeerd door Benjamien Lycke. De regisseur van dit project is Hannes Vandersteene en choreografie werd ontwikkeld door Talitha De Decker.
Benieuwd naar dit onvergetelijk avontuur? Zin om af en toe eens goed te lachen? Nieuwsgierig naar de theaterversie van Marc de Bel zijn boek? Op zoek naar een familie-uitstap op 1 mei? Bestel dan snel jouw tickets op http://www.teamjacques.be!
P.S. wil je op de hoogte zijn van promo’s en nieuws? Volg TeamJacques vzw dan op Facebook en Instagram.