Jumping Jack
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Succesvolle lancering titelsong Jumping Jack op Motorbeurs Utrecht

Onder grote publieke belangstelling is afgelopen weekend op de Motorbeurs in Utrecht de single en clip Ride gelanceerd. Ride is de titelsong van Jumping Jack, een muziektheaterspektakel van producent BUOG met twintig acteurs, dertig motorrijders, zestig dansers en veertig gitaristen, dat van 9 t/m 19 mei op het TT circuit van Assen staat.

De clip van Ride staat nu onder meer op YouTube en is hier te downloaden

Op de motorbeurs in Utrecht gaven Matteo van der Grijn en Julia van der Vlugt, de hoofdrolspelers van Jumping Jack, begeleid door de Jumping Jack band en twintig gitaristen een ronkende uitvoering van Ride. Hun optreden kreeg een ovatie van het massaal toegestroomde publiek. Rec Play Records brengt de single nu internationaal uit.

Jumping Jack is een meeslepend en ontroerend muziektheaterspektakel over het leven van de roemruchte coureur Jack Middelburg, die geldt als een van de ‘grote drie’ van de Nederlandse motorsport. In 1980 won hij de TT; vier jaar later verongelukte hij een straatrace. Centraal in de voorstelling, waarin theater, motorrace en muziek samenkomen, staat de relatie tussen de stoere, maar tragische Jack en zijn kleindochter July, die hem een betere en veiliger toekomst wenst.

Matteo van der Grijn (Soldaat van Oranje), Julia van der Vlugt (Orkater: Julius Caesar), Genio de Groot (ANNE) en singer/songwriter Lucas Hamming (All Stars, de musical) spelen hoofdrollen; de regisseur is Frank Lammers, als acteur bekend van speelfilms zoals De helleveeg, J. Kessels en Michiel de Ruyter. De voorstelling speelt zich af in de jaren zeventig en de muziek sluit daarbij aan. Componist en muzikaal leider Jan Tekstra over de titelsong Ride: ‘We hebben het nummer opgenomen zoals dat in de jaren zeventig vaak ging: samen spelend, op zoek naar de juiste sound.”

BUOG presenteert: Jumping Jack
TT Circuit, Assen, 9 t/m 19 mei 2019
Voor kaarten en informatie: http://www.jumpingjack.nu

  [ # 1 ] 10 April 2019 09:31 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Muziektheaterspektakel ‘Jumping Jack’ 9 t/m 19 mei op TT motorcircuit Assen

Van 9 t/m 19 mei op het TT circuit van Assen: Jumping Jack, een grootse theatervoorstelling met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van coureur Jack Middelburg. Frank Lammers regisseert het spektakel van producent BUOG met hoofdrollen voor Matteo van der Grijn en Julia van der Vlugt. Tickets zijn te koop via http://www.jumpingjack.nu.

Jumping Jack, dé retrovoorstelling van 2019, is een meeslepend en ontroerend theaterspektakel met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van de bekendste Nederlandse motorrijder uit de jaren tachtig, de held Jack Middelburg. Met vijf acteurs, tien jonge theatertalenten, twintig historische racemotoren, dertig gitaristen met ijzingwekkend snelle riffs, veertig enthousiaste spelers, tachtig dansers boordevol energie en een live-band met topmuzikanten die de roemruchte seventies & eighties in volle glorie laten herleven.

Matteo van der Grijn (Soldaat van Oranje), Julia van der Vlugt (Orkater: Julius Caesar), Genio de Groot (ANNE) en singer/songwriter Lucas Hamming (All Stars, de musical) spelen de hoofdrollen. De regisseur is Frank Lammers, als acteur bekend van speelfilms zoals De helleveeg, J. Kessels en Michiel de Ruyter. De voorstelling speelt zich af in de jaren zeventig en de live muziek sluit daarbij aan.