No Nonsense - Wie is de rat /Niet te filmen
Datum: 12 maart 2019 07:30 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12364
Geregistreerd  2002-11-15

Wie is de mol voorbij, maar……
Wie is de mol is voorbij. Als je geraden hebt wie de mol was smaakt dat vast naar meer. En wist je het niet, dan is een herkansing wel zo fijn. Dat kan ook bij Stichting NoNonsense. De Theatergroep presenteert dit jaar de musical Wie is de rat…?  Acht kandidaten binden onder leiding van presentator Rat Groenevelden de strijd aan om zo veel mogelijk geld te verdienen voor de pot.  Maar minstens één iemand doet zich anders voor dan ie is….. de rat!
Het publiek heeft dit jaar een belangrijke rol in het stuk. Op de tribune kan men meespeuren naar de rat en zo meespelen.  Degene die het minst weet, ligt uit het spel.
Op 28 en 30 juni zal de Theatergroep (18+) deze musical spelen in het Chassétheater in Breda. Maar komende zondag, 17 maart, zal de groep vast een voorproefje laten zien tijdens de CAR in Rijen.
In CC De Boodschap presenteert de Theatergroep zich om 16.40 uur in Zaal 2. Naast de Theatergroep ziet u dan ook de Youngzz van Stichting NoNonsense. Deze groep van 12-18 jaar zet in juni de show Niet te filmen op de planken in het Chassé. Een hilarische musical, bomvol filmmuziek. Helaas gaat er in het stuk ook wel eens iets mis.
Beide shows zijn geschreven door Nick van Kuipers, die zelf uit de gelederen van Stichting NoNonsense komt. Na zijn studie en master Klassiek Muziektheater is hij niet alleen uitvoerend operazanger, maar tevens regisseur bij diverse gezelschappen, waaronder NoNonsense. Daar geeft hij ook les aan de jongste deelnemers van NoNonsense, de Teenzz, van 8 tot en met 12 jaar. Deze groep werkt aan de musical Goede reis.

Naar boven