Musical 2.0 Zomerdagen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

Eerste Musical 2.0 Zomerdagen geheel in Broadway-thema
Denk je aan New York, dan denk je aan musical! Van klassiekers als West Side Story, Grease en The Sound of Music tot hedendaagse Broadwayhits als Dear Evan Hansen en Frozen: ze veroveren de wereld met succes. Geheel in dit Broadway-thema organiseert Musical 2.0 deze zomervakantie voor het eerst de Musical 2.0 Zomerdagen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus in Amsterdam.
Ingedeeld naar leeftijd en niveau volgen de leerlingen van 10.00 tot 17.00 uur een intensief musicalprogramma waarin ze aan de hand van bekend — en minder bekend — Broadway-repertoire aan de slag gaan met de musicaldisciplines zingen, dansen en acteren.
Deelnemen is mogelijk voor zowel één dag als het hele weekend. Beide dagen kennen een geheel eigen lesprogramma. De Musical 2.0 Zomerdagen zijn voor alle leeftijden toegankelijk. De kosten bedragen €99,- per dag en de inschrijving is nu gestart via http://www.musical.nl/zomerdagen.

  [ # 1 ] 23 May 2019 07:30 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

Rein van Duivenboden en Mark van Haasteren eerste docenten Musical 2.0 Zomerdagen

Voor het eerst organiseert Musical 2.0 deze zomervakantie — geheel in Broadwaythema — twee dagen vol met musicalworkshops. Niemand minder dan acteur en zanger Rein van Duivenboden en regisseur Mark van Haasteren zijn de eerste docenten van deze Musical 2.0 Zomerdagen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus in Amsterdam.
Tijdens de Musical 2.0 Zomerdagen staat bekend en minder bekend Broadwayrepertoire centraal. Onder leiding van onder andere Mark van Haasteren (zaterdag 17 augustus) en Rein van Duivenboden (zondag 18 augustus) ga je aan de slag met de musicaldisciplines zang, dans en spel. De andere docenten worden op een later moment bekend gemaakt. Beide dagen kennen een geheel eigen programma. Deelnemen aan de Musical 2.0 Zomerdagen is mogelijk voor zowel één dag als het hele weekend, en is toegankelijk voor alle leeftijden. Meer informatie en inschrijven kan op http://www.musical.nl/zomerdagen

Rein van Duivenboden
Rein van Duivenboden brak al op jonge leeftijd door bij het grote publiek als een van de zangers van MainStreet. Na hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012 werd MainStreet een van de succesvolste boybands van Nederland. Na het stoppen van de band in 2016 richtte Rein zich vooral op het acteren. Samen met Vajèn van den Bosch speelde hij de hoofdrol in de film ‘Hart Beat’, en op televisie was Rein onder andere te zien in de SBS-serie ‘De Spa’. Afgelopen seizoen speelde Rein de hoofdrol van Dolf Wega in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’.

Mark van Haasteren
Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Na eerst een aantal jaren zelf op de planken te hebben gestaan (‘The Sound of Music’, ‘Dokter Dolittle’), heeft hij het acteren ingeruild voor regisseren. Als regisseur was hij onder andere verantwoordelijk voor de Eftelingmusicals ‘De Gelaarsde Kat’ en ‘Sprookjessprokkelaar — De Musical’, en is hij komende zomer als kinderregisseur aan het werk bij de musical ‘Fun Home’. Afgelopen seizoen regisseerde Mark voor de Musical 2.0 Topklas ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. Na de zomer gaat hij voor Musical 2.0 aan de slag met ‘Disney’s High School Musical’.

Kan je niet wachten tot de Musical 2.0 Zomerdagen en wil je al eerder werken met Mark van Haasteren? Op zondag 9 juni geeft hij ook workshops! Kijk op http://www.musical.nl voor meer informatie.

  [ # 2 ] 26 June 2019 05:21 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

Frank Beurskens en Marijke Castelijns toegevoegd aan docententeam Musical 2.0 Zomerdagen

Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Rein van Duivenboden en Mark van Haasteren les komen geven tijdens de Musical 2.0 Zomerdagen, worden nu ook Frank Beurskens en Marijke Castelijns toegevoegd aan het docententeam.
De Musical 2.0 Zomerdagen worden deze zomervakantie op zaterdag 17 en zondag 18 augustus voor het eerst georganiseerd in Amsterdam. Geheel in Broadwaythema volgen deelnemers een lesprogramma boordevol musicalworkshops. Beide dagen kennen een eigen programma, daardoor is deelnemen mogelijk voor zowel één dag als het hele weekend. De Musical 2.0 Zomerdagen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Meer informatie en inschrijven kan op http://www.musical.nl/zomerdagen

Frank Beurskens
Frank Beurskens studeerde in 2004 af in Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Na zijn studie maakte hij zijn opwachting in de musicalwereld met zijn rol in ‘Doornroosje’. Daarna volgden onder andere ‘Beauty and The Beast’, ‘De Producers’, ‘War Horse’, ‘Fame’, ‘Footloose’, ‘Mary Poppins’, ‘The Little Mermaid’ en opnieuw ‘Beauty and the Beast’. Frank is een veelgevraagd dancecaptain en geeft daarnaast les op diverse vakopleidingen.

Marijke Castelijns
Marijke Castelijns nam deel aan de voorlopleiding Klassiek Ballet (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en studeerde vervolgens af aan de Frank Sanders Akademie. Marijke werkte de afgelopen jaren als choreograaf, docent, regisseur en producent bij vele regionale en nationale producties. Vanaf september neemt ze tevens de danslessen op zich voor de Musical 2.0 Talentenklas.
_________________________________________________________________________

  [ # 3 ] 26 July 2019 05:23 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

Musical 2.0 brengt Broadway naar Amsterdam

Musical 2.0 haalt deze zomer een stukje Broadway naar Nederland. In het weekend van 17 en 18 augustus vindt in het World Fashion Centre in Amsterdam de eerste editie plaats van de Musical 2.0 Zomerdagen. Geheel in Broadway-thema vinden er allerlei musicalworkshops plaats, geschikt voor alle leeftijden.

Met de Musical 2.0 Zomerdagen wil Musical 2.0 het hele jaar door activiteiten kunnen aanbieden. “In de zomer zijn vaak de reguliere lessen bij theaterscholen gestopt, terwijl een hele grote groep liefhebbers het liefst het hele jaar met hun passie bezig is”, vertelt Dennis Piek, oprichter van Musical 2.0. “Vandaar dat we de Musical 2.0 Zomerdagen in het leven hebben geroepen. Zo bieden wij ze de kans om ook in de zomermaanden bezig te zijn met hun favoriete hobby.”

Tijdens de Musical 2.0 Zomerdagen staat het rijke Broadwayrepertoire centraal. Piek: “Broadway is natuurlijk het theatermekka van de wereld. Veel klassiekers komen daarvandaan, zoals West Side Story en Grease, maar ook nieuwe shows als Dear Evan Hansen en Hamilton groeien uit tot grote successen. Bij de Musical 2.0 Zomerdagen gaan de deelnemers aan de slag met een mooie mix van dit brede repertoire.”

Gevarieerd programma
Aan het roer staan twee verschillende docententeams. “De Musical 2.0 Zomerdagen vinden plaats op twee dagen. De leerlingen kunnen zich voor zowel een dag opgeven, als voor het hele weekend. We willen natuurlijk niet dat de leerlingen in dat geval twee dagen hetzelfde doen. Vandaar dat we op beide dagen met een ander team en met ander repertoire aan de slag gaan.”

Op zaterdag 17 augustus worden de workshops verzorgd door Mark van Haasteren, Marleen van der Loo en Marijke Castelijns; een dag later is het de beurt aan Rein van Duivenboden, Frank Beurskens en Karin Bos. “We hebben gezorgd voor twee gevarieerde teams, zodat alle disciplines goed vertegenwoordigd zijn. Met deze groep weten we zeker dat de deelnemers nieuwe dingen leren, al is het belangrijkste natuurlijk vooral het plezier maken.”

De Musical 2.0 Zomerdagen zijn voor alle leeftijden toegankelijk. Meer informatie en aanmelden kan op http://www.musical.nl/.