Dogfight - Oosterzele (BE)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Persbericht “KARTHAGO BRENGT DOGFIGHT IN OOSTERZELE”
Op 12, 13 en 14 april 2019 staat Karthago voor de derde keer in GC De Kluize in Oosterzele met hun nieuwe musicalproductie “Dogfight”. 

VERHAAL: We schrijven 1963. Te midden van het groeiend conflict in Zuid-Oost Azië, leren we 3 jonge soldaten kennen die nog even het beest uithangen voor ze naar de oorlog moeten trekken. Ze bedenken een spel (“dogfight”) waarbij de soldaat die de lelijkste date meeneemt naar een feestje, de prijzenpot wint. Op zijn zoektocht naar een lelijke date, leert Korporaal Eddie Birdlace de naïeve serveerster Rose kennen. Zij is meteen onder de indruk van zijn charmes en gaat opgedoft naar het feest - haar allereerste feestje ooit. Het feestje komt echter abrupt tot een eind wanneer Rose te weten komt dat ze het onderwerp is van een weddenschap en wegstormt. Als Eddie echter even later zijn excuses aanbiedt en Rose op een echte date vraagt, is de basis gelegd voor een onverwacht liefdesverhaal. OVER DOGFIGHT: Dogfight de musical werd geschreven door Pasek en Paul, de schrijvers van onder meer ‘Edges’ en ‘Dear Evan Hansen’ en de muziekschrijvers van de musicalfilms ‘Lalaland’ en  ‘The Greatest Showman’. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1991 door Warner Brothers.

CAST: Fons Medaer, Floortje Joosten, Daan Keisse, Dries Strumane, Lyssa Tejero, Eline Goetgeluk, Jorina Rahoens, Lien Hermans, Bo De Laere, Tim Vereecken, Christof Saeys & Bernd Herremans REGIE/CHOREOGRAFIE/VERTALING: Arne Schögler
ZANGCOACHING: Jos Vanden Abeele & Stephanie Vandendriessche
MUZIKALE LEIDING: An Verleysen
DECOR: Sharon Slabbinck & Dieter De Smedt
INFO EN TICKETS:  karthago.be
De poster en een trailer