SEMPRE SERENO SPEELT NL PREMIERE SIDE SHOW
change_status
Avatar
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  67
Geregistreerd  2004-11-15

Side Show
Sempre Sereno presenteert met trots; de Nederlandse première van de Broadway-musical Side Show! Side Show is een musical, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton. Laat u meeslepen in een verhaal over acceptatie, liefde en het omarmen van elkaars unieke eigenschappen.

Daisy en Violet Hilton staan als hoofdact in een freakshow in de jaren ’20 en dromen van een beter bestaan. Onderdrukt door een harde en gewelddadige spreekstalmeester, verlangt de tweeling steeds meer naar een leven van roem, rijkdom en romantiek. Wanneer een talentscout en een ambitieus artiest de potentie van Daisy en Violet ontdekken, bieden ze de hen een kans om de freakshow te verlaten. De tweeling gaat in op het aanbod van de heren; een beslissing die hun leven drastisch verandert. Opeens leven Daisy en Violet in een luxe wereld vol ‘glitter and glamour’, waarin ze altijd volop in de belangstelling staan. Ondanks hun nieuwe leven als wereldberoemde sterren van het Orpheum Circuit, blijven ze verlangen naar een speciaal iemand. Iemand die onvoorwaardelijk van hen zal houden, precies zoals ze zijn. Side Show laat zien hoe belangrijk het is dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn; dat authenticiteit gekoesterd moet worden.

Speeldata
Woensdag 22 mei: 19.00 uur (Nederlandse première!!)
Donderdag 23 mei: 19.00 uur en 21.30 uur
Vrijdag 24 mei: 19.00 uur en 21.30 uur
Zaterdag 25 mei: 14.00 uur(matinee), 19.00 uur en 21.30 uur

Prijzen
Regulier € 20,-
Scholier/Student € 15,-
Kinderen t/m 12 jaar € 10,-

Locatie
Theater Junushoff, Plantsoen 3, 6701 AS Wageningen

Boeken
Kaarten voor Side Show boekt u makkelijk en snel via http://www.sempresereno.nl/sideshow
Het kaartverkoopsysteem is onderdeel van onze website. U kunt u eigen stoel reserveren en betalen met i-deal (per boeking betaald u slechts 0.50 cent reserveringskosten). Neem gerust contact met ons contact op als uw vereniging, stichting of gezelschap ook een eigen kaartverkoopwinkel binnen uw eigen site wenst (.(JavaScript must be enabled to view this email address))

Wacht niet te lang
De kaartverkoop is nog geen maand bezig, en we hebben al ruim 900 kaarten verkocht. Dat is meer dan 75% van de beschikbare kaarten! à‰én voorstelling is uitverkocht en drie andere voorstellingen zijn ook nagenoeg vol. We zijn trots en dankbaar dat al zoveel mensen naar Side Show komen kijken. Heeft u nog geen kaarten? Er zijn gelukkig nog plaatsen beschikbaar. Aarzel niet om nog te bestellen! 

Poster

Teaser
Check hier onze eerste teaser: [https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?v=mTDU-Co7MiQ

[ Gewijzigd: 27 March 2019 01:59 PM by daniel_wolters ]
   Handtekening   

Dit jaar Side Show bij sempresereno.nl/sideshow