The best of musicals 2020 - Music Hall (BE)
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  10
Geregistreerd  2019-03-22

Don’t cry for me, musical lovers, The Best of Musicals is helemaal terug! Tijdens de eerste edities zetten we de boel op stelten met een wervelende live show en concert, tot de nok gevuld met de grootste musicalhits van de laatste decennia. Het werd een overdonderend succes bij jong en oud, dus een derde editie kon zeker niet uitblijven. In 2020 kan je opnieuw smullen van The Best of Musicals in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent, mét 20-koppig live orkest.

Vorig seizoen bracht Music Hall met The Best of Musicals een indrukwekkend spektakel op de planken met een aaneenschakeling van toppers gezongen door de strafste musicalstemmen. De ene grote hit uit de 30-jarige musicalgeschiedenis van Music Hall na de andere passeerde de revue.

Voor onze derde editie halen we inspiratie uit de leukste musicalfilms zoals Moulin Rouge, The Bodyguard, Dirty Dancing, Lalaland, Fame, Bohemian Rhapsody en The Greatest Showman.

Mamma Mia! Here we go again…

Première: Zaterdag 11 januari 2020 - Stadsschouwburg Antwerpen

(Bron: https://musichall.be/shows/bestofmusicals/)

  [ # 1 ] 10 October 2019 03:23 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Derde editie van succesformule ‘The Best Of Musicals’
serveert grootste hits uit meest geliefde musicalfilms

La La Land - Dirty Dancing- The Greatest Showman - Sister Act - Grease
Moulin Rouge - West Side Story - Footloose - The Wiz -...

10, 11, 12 januari 2020 - Stadsschouwburg Antwerpen
21, 22, 23 februari 2020 - Capitole Gent

De voorbije 2 seizoenen bracht Music Hall met ‘The Best Of Musicals’ een wervelend spektakel op de planken, waarin een ensemble met de strafste musicalstemmen, de grootste hits uit de bekendste musicals afvuurde op het laaiend enthousiaste publiek. Het werd telkens een overdonderend succes bij jong en oud, dus kon en mocht een vervolg niet uitblijven. Werd er voor het repertoire van editie 2019 nog gegrasduind in de 30-jarige geschiedenis van Music Hall, dan wordt de heerlijke mosterd nu gehaald in de filmwereld.

U mag zich in ‘The Best Of Musicals - at the Movies’ verwachten aan onvervalste oorwurmen uit kaskrakers als o.a. La La Land, Grease, Footloose, The Greatest Showman, Sister Act, Moulin Rouge, The Wiz, Dirty Dancing en West Side Story. Voeg daar nog eens het 20-koppige live orkest aan toe en u begrijpt dat dit weer een musicalspektakel wordt om duimen en vingers van af te likken!

De cast wordt later bekendgemaakt!

Bekijk HIER de trailer


‘The Best Of Musicals - at the Movies’ staat op 10, 11 en 12 januari 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen en blaast op 21, 22 en 23 februari 2020 ook in Capitole Gent het dak er helemaal af! Tickets & info: http://www.musichall.be 

Mis dit ultieme musicalconcert niet!