Kinky Boots - kinderen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

De Graaf & Cornelissen Entertainment zoekt voor de nieuwe musical Kinky Boots diverse jonge acteurs voor de rollen van de Jonge Charlie en de Jonge Simon. De beide rollen komen voor in het openingsnummer van de voorstelling en hebben beiden een solocouplet. In de verdere voorstelling hebben beide jongens op een paar momenten een aandeel.
Charly is een rustige en nette jongen met een speelleeftijd tussen de 7 en 9 jaar. West Europees uiterlijk. De jongere versie van hoofdrolspeler Jonathan Demoor.
Simon is een jongen die op jonge leeftijd al weet dat hij geboren is om op hakken te lopen. Speelleeftijd tussen de 9 en 12 jaar. Getinte huidskleur. De jongere versie van hoofdrolspeler Naidjim Severina. De jonge Simon loopt tijdens de voorstelling kort op rode hakken.

Verhaal In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met muziek van wereldster Cyndi Lauper. Met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.
Periode
Repetities: september & oktober 2019, Amsterdam
Montage: 21 t/m 26 oktober 2019, Nieuwegein
Tournee: 27 oktober t/m half april 2020, door heel Nederland
Audities Data: 8 en 9 juni 2019, Utrecht
Meer informatie en het voor te bereiden lied volgt wanneer je wordt uitgenodigd voor de auditie.

Aanmelden
Heb jij zin om een rol te spelen in een professionele musicalvoorstelling en voldoe je aan de rolbeschrijving, stuur dan een e-mail met de volgende gegevens naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).
- Naam
- Geboortedatum & leeftijd
- Eventuele gebruikte speelbeurten van het afgelopen jaar
- Lengte
- Adresgegevens
- Een recente foto (niet ouder dan een half jaar)
- Je eventuele ervaring
Aanmelden kan tot 26 mei 2019. Aanmelden betekent niet direct dat je wordt uitgenodigd. Je ontvangt per mail een uitnodiging of afmelding. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

KINDERAUDITIES - 8 & 9 juni 2019
http://WWW.KINKYBOOTS.NL