Kwatta Kweeste
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12827
Geregistreerd  2002-11-15

Vooraankondiging: Kwatta Kweeste
Een ontdekkingstocht door de schouwburg op zoek naar de grote Mister Wizard

16 april 2019

Theatergroep Kwatta presenteert de Kwatta Kweeste: een nieuwe theatervorm waarbij je als publiek niet rustig op je stoel zit, maar op ontdekkingstocht gaat door de schouwburg. Vol ontmoetingen met bijzondere figuren op plekken waar je normaal als bezoeker niet komt. De Kwatta Kweeste staat in juni 2019 in Zutphen, Wijchen, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.
Het meisje Dorothy is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden?
Samen met een gids gaat het publiek op zoek naar de Wizard. Op het toneel, in de coulissen en in de kleedkamers ontmoeten zij meer figuren die iets kwijt zijn. De schorre vogelverschrikker is zijn verstand verloren, de leeuw mist zijn moed en de blikken robot heeft geen gevoel. Ook zij sluiten zich aan in de zoektocht naar de Wizard. Onderweg belanden ze in wonderlijke situaties. Wie weet blijkt de kleinste van de groep een held en belandt het publiek zelf wel in de spotlight op het grote toneel… Uiteindelijk draait het om één ding: thuiskomen.
De Kwatta Kweeste is een uniek theatraal en muzikaal avontuur voor de hele familie, vanaf 6 jaar. In samenwerking met lokale koren en muzikanten. Een echte ontdekkingstocht met vele helpers en grote hindernissen. Wie gaat er mee op avontuur? Meer info en speellijst op http://www.kwatta.info
Concept en regie: Annelies van Wieringen Compositie en muziek: Jolle Roelofs
Dramaturgie: Cecile Brommer Spel: Enzo Coenen, Tessa de Lange, Kaatje Kooij, Jolle Roelofs, Florian Slangen Decor en video: Judith Hofland Kostuums: Jorine van Beek