Gratis proeflessen NME Kids on Tour (11 mei)
Datum: 02 mei 2019 12:51 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12475
Geregistreerd  2002-11-15

Gratis proeflessen NME Kids on Tour

11 mei 2019 Open Huis Dag NME foundation

Op 11 mei aanstaanden opent de NME foundation haar deuren en laat jong talent kennismaken met de musicaltrainingen van NME Kids on Tour. Jaarlijks vormt de NME foundation een productiegroep waarmee zij de verschillende musicaldisciplines traint en met een productie in het theater staat. Dit jaar speelt de cast van NME Kids on Tour de productie Once on this Island en tijdens de Open Huis Dag laten zij een eerste preview zien. Op 11 mei kunnen jonge talenten naast deelnemen aan de gratis proeflessen zich ook direct aanmelden voor het nieuwe seizoen van NME Kids on Tour. De Open Huis Dag vindt plaats op 11 mei aanstaande van 13.00 tot 15.30 uur in de studio’s van de NME foundation in Het Koorenhuis in Den Haag. Aanmelden kan eenvoudig door te e-mailen naar . of te bellen naar 070 707 17 66. 

De NME foundation biedt met NME Kids on Tour de mogelijkheid aan jonge talenten om hun training in de musicaldisciplines serieus op te pakken en tegelijkertijd ervaring op te doen in producties. Het succes van de training blijkt niet alleen uit de hoeveelheid castleden van NME Kids on Tour die eveneens in de theaters te zien (zullen) zijn in producties zoals Was getekend Annie M.G. , Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks en Anastasia. De afgelopen periode kon de NME foundation met trots mededelen dat oud-deelnemers van NME Kids on Tour in onder andere Aïda in Concert, Bridges of Madison County en Charley de musical.

Tijdens de Open huis Dag wil de NME foundation jonge talenten de mogelijkheid bieden om kosteloos een training te volgen en daarmee te ontdekken hoe zij bij NME Kids on Tour aan het waar maken van hun dromen kunnen werken. Ook laat de huidige cast van NME Kids on Tour een preview zien van hun versie van Once on this Island welke op 6 en 7 juli in het eigen theater in Den Haag te zien is. Een overvolle middag waarbij de inschrijving voor de audities voor komend seizoen eveneens van start gaat, naast de start van de kaartverkoop voor Once on this Island. Aanmelden voor 11 mei kan door een e-mail te sturen naar ..

Naar boven