Audities Kiss me, Kate
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2019-07-25

Op 6 september 2019 worden de audities gehouden voor Stichting Miro Productions nieuwe productie: Kiss me, Kate. Voor deze voorstellingen, die zullen plaatsvinden in het CREA theater te Amsterdam, zoeken wij enthousiaste acteurs, zangers en dansers die willen schitteren in deze show. We werken met deelnemers tussen de 16 en 30 jaar en er zijn stage mogelijkheden.

Het verhaal van Kiss me, Kate gaat over de opvoering van een musical versie van William Shakespeare’s The Taming of the Shrew en het on en off-stage conflict Fred Graham, de regisseur, producer en ster van de show en zijn vrouwelijke hoofdrolspeelster, Lilli Vanessi, tevens zijn ex-vrouw. Daarnaast volgen we Lois Lane, een nachtclubdanseres die haar eerste rol heeft gescoord en Bill Calhoun, haar gokverslaafde vriendje die voor problemen zorgt met enkele gangsters.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: https://miro-productions.com/audities/

Tot snel!

  [ # 1 ] 12 September 2019 04:34 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2019-07-25

Op 20 september 2019 is er een extra auditiedag gepland in het Koorenhuis te Den Haag. Geef je snel op! Voor meer informatie verwijs ik wederom naar onze website: https://miro-productions.com/