Belle en het Beest (Van Hoorne Entertainment) 2020-2021
change_status
Avatar
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  7
Geregistreerd  2019-06-29

NIEUW SPROOKJE 2020-2021: BELLE EN HET BEEST DE MUSICAL31-07-2019
Ware schoonheid zit van binnen… Dat gaan ook de theaterbezoekers van Van Hoorne Entertainment beleven in de allernieuwste, betoverende sprookjesproductie: Belle en het Beest De Musical! Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf in seizoen 2020-2021 alweer haar 13e magische sprookje naar de Nederlandse theaters.

Elk theaterseizoen worden de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment door meer dan 120.000 gasten bezocht. Als vervolg op het enorme succes van De Kleine Zeemeermin De Musical (2018-2019) en Doornroosje De Musical (2019-2020) presenteert het productiebedrijf nu één van de meest romantische volkssprookjes: Belle en het Beest De Musical. Sita Vermeulen speelt in deze nieuwe familiemusical de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het monsterlijke uiterlijk van het Beest.

Uiteraard kent Belle en het Beest De Musical een spannende twist op het originele verhaal, zoals de theaterbezoekers van Van Hoorne Entertainment gewend zijn. Want ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien keert terug in deze vrolijke voorstelling.

Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.

Bron: http://www.vanhoorne.com

[ Gewijzigd: 19 November 2019 12:15 PM by Jeroen ]
   Handtekening   

Onarchy how you say, how you say, anarchy?

  [ # 1 ] 31 July 2019 07:02 PM
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  32
Geregistreerd  2008-05-21

wat een armoede…

  [ # 2 ] 19 November 2019 12:15 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12788
Geregistreerd  2002-11-15

Kick Spijkerman als Beest in ‘Belle en Beest De Musical’

Een mysterieuze blik, een warm hart én een wilde vacht… Kick Spijkerman kruipt in de huid van het Beest voor de allernieuwste sprookjesproductie van Van Hoorne Entertainment: Belle en Beest De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf in theaterseizoen 2020-2021 alweer haar 13e betoverende sprookje naar de Nederlandse theaters. Kick Spijkerman zal, naast Sita Vermeulen als Belle, schitteren in de rol van Beest in de sprookjesvoorstelling ‘Belle en het Beest De Musical’. Kick is een echte performer; het theater voelt inmiddels als zijn thuis. In 2013 is hij afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Musicaltheater, en sindsdien heeft hij ieder seizoen op de planken gestaan. Hij was onder meer te zien in De Jantjes, Cirque Stiletto 2, War Horse, Suske en Wiske De Musical, A Chorus Line, speelde Martin in The Full Monty en is momenteel nog te bewonderen als Eddie in de feel-good musical Mamma Mia! In 2013 werd Kick bovendien genomineerd voor de Jacques de Leeuw Toptalent prijs, richting Muziek- en Musicaltheater. Met zijn beestachtige goede stem en podiumervaring is Kick een aanwinst voor de cast van Belle en het Beest De Musical. Hij is zelf ook ontzettend blij met deze nieuwe uitdaging: “Er zitten zoveel mooie aspecten aan dit verhaal en deze rol. Misschien cliché, maar zo waar; de liefde wint! Ik zie er enorm naar uit een eigen versie te creëren met deze fijne groep mensen.” De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment trekken per seizoen inmiddels meer dan 120.000 bezoekers naar de Nederlandse theaters. Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020

  [ # 3 ] 26 March 2020 07:48 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12788
Geregistreerd  2002-11-15

Bettina vervangt zwangere Sita in ‘Belle en het Beest De Musical’

Met de aankondiging van de zwangerschap van Sita Vermeulen is bij Van Hoorne Entertainment een kleine wijziging in de sprookjesmusical voor seizoen 2020-2021 bekend geworden. Bettina Holwerda zal Sita vervangen als Belle in de allernieuwste productie van Van Hoorne Entertainment: Belle en het Beest De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf alweer haar 13e betoverende sprookje naar de Nederlandse en Belgische theaters. 

Babynieuws in theaterland: Sita is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze op 19 maart bekend op haar Instagram. Na haar rol als Assepoester, Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje zou ze vanaf september 2020 te zien zijn als de mooie Belle, in Belle en het Beest De Musical. Echter, staat in deze eerste speelperiode voor haar het moederschap centraal. Uiteraard keert ze later in het theaterseizoen terug om de rol van Belle weer, afwisselend met Bettina, te vertolken door het hele land. 

Bettina Holwerda is graag bereid om de uitdagende rol van het slimme, sprankelende meisje Belle even over te nemen. Bettina is geen vreemde in de theaterwereld van Van Hoorne Entertainment. Eerder was zij al te zien in de familiemusicals van Woezel & Pip. Toen zij vorig jaar, samen met haar man Jim Bakkum, werd gevraagd voor de presentatie voor Sint on Ice, kwamen de musicalactrice en het productiebedrijf weer met elkaar in contact. Met haar prachtige stemgeluid en ruime podiumervaring is Bettina een ware aanwinst voor de cast van Belle en het Beest. 

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment trekken per seizoen meer dan 125.000 bezoekers naar de Nederlandse theaters. Ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien keert weer terug in deze vrolijke familievoorstelling. Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.