Audities voor sprookjesmusical Shrek (kinderen & volwassenen)
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  20
Geregistreerd  2012-07-20

SHREK de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Wil je meedoen aan deze dynamische, swingende sprookjesmusical?


We zoeken zowel kinderen als volwassenen om onze amateur musicalgroep te komen versterken.

We gooien het over een totaal andere boeg dan de negen jaren hiervoor met een komisch, energiek, sprookjesachtig, decor- en kostuum spektakel met meer dan voldoende rollen om aan mee te doen, veel ruimte voor geweldige choreografie├źn en jawel het is geschikt om naar te komen kijken voor het hele gezin. Uiteraard worden de voorstellingen begeleid door onze vaste muzikanten.

Als je meedoet, vier je ook ons 10-jarig jubileum met ons mee!

Alle informatie voor zowel de kinderen als volwassenen vindt je hier:

SHREK DE MUSICAL


De kinderen repeteren op woensdagmiddag en de volwassenen op vrijdagavond in de buurt van Gouda. De optredens zijn eind juni in de grote zaal van de Goudse Schouwburg in Gouda.


Iris Performing Arts bestaat komend jaar 10 jaar en bestaat uit een hechte, gezellige, getalenteerde groep mensen die naast alle repetities, promoties en voorstellingen veel actieve dingen samen doet. Dat is nooit verplicht, maar wel altijd leuk. Elk jaar sluiten zich nieuwe mensen aan. We staan erom bekend dat iedereen zich snel welkom voelt!

We hebben al eerder de volgende musicals gespeeld: Musical Revue, Girls Night, Grand Hotel, Cabaret, Hairspray, Legally Blonde, Footloose, Petticoat en Fame.


KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN IRIS PERFORMING ARTS TE GAAN