West Side Story - Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12821
Geregistreerd  2002-11-15

Laatste audities voor West Side Story bij Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K

De musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K houdt op vrijdag 6 september de laatste audities voor ‘West Side Story’. De Broadwayklassieker wordt de opvolger van ‘Urinetown’, dat afgelopen week op de longlist werd genomineerd voor maar liefst acht Amateur Musical Awards.
De audities voor ‘West Side Story’ vinden op vrijdag 6 september plaats om 18.30 uur plaats bij Pier K in Hoofddorp. Onder leiding van regisseur Dennis ten Vergert (Soldaat van Oranje), muzikaal leider Lidwien Meeà¹s (Soldaat van Oranje) en choreograaf Neil Dolan (Wicked)  doe je een zang, dans en spelauditie. De audities worden klassikaal afgenomen en iedereen krijgt de ruimte om zijn of haar talent te laten zien.
De musicalproductiegroep werkt het hele seizoen aan de voorstelling en presenteert op donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2020 de eindvoorstelling in de grote zaal van schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
Opgeven voor een auditie of meer informatie nodig? Bezoek http://www.pier-k.nl of neem contact op via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Ben je verhinderd op 6 september, maar wil je wel graag auditie doen? Meld je dan aan en vermeldt dit bij je inschrijving. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of er een andere mogelijkheid is.