Chateau Cupido
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

James Cooke, Gert Verhulst & Karen Damen
ruilen televisie in voor theater!

In Gert Late Night werd deze avond bekend gemaakt dat James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen begin volgend jaar samen op de planken staan. Samen lanceren ze het komische theaterstuk Chateau Cupido, dat nieuw geschreven werd door Gert zelf. Uitgezonderd., het theaterhuis van James Cooke, slaat hiervoor de handen in elkaar met Studio 100.
Naast producent en schrijver zullen James en Gert dus ook acteurs zijn in Chateau Cupido. Met Karen Damen erbij voelt dit naar eigen zeggen aan als een match-made-in-heaven. Damen stond vorig jaar trouwens nog in de Vlaamse theaters in een productie van Uitgezonderd.: Assisen 2 - De Gifmoord.
James Cooke: Zowel op werk- als privévlak kunnen we het onderling heel goed met elkaar vinden. Toen het idee voor Chateau Cupido ontstond wisten Gert en ik meteen dat we dit met Karen Damen moesten doen. Gert kroop in zijn pen en voor we het wisten lag er een komisch stuk op tafel. We hebben er alle drie dan ook ongelofelijk veel goesting in!”
Verhaal
De populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet “Chateau Cupido” gaan de poppen pas echt aan het dansen.
Info
regie: Stefan Staes
tekst: Gert Verhulst
cast: James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen

Theater Elckerlyc
Vanaf 17 januari tem 16 februari 2020
tickets & info
http://www.uitgezonderd.be