26 t/m 29 maart 2020 Pippin - IJsselstein
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Musicalvereniging Starlight Boulevard brengt Pippin

Na de succesvolle Nederlandse première Big Fish brengt Starlight Boulevard weer een unieke show op de planken.

De musical Pippin is 26 t/m 29 maart 2020 te zien in het Fulcotheater in IJsselstein. Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz (Wicked, Pocahontas, Prince of Egypt) is overladen met prijzen en was in Nederland nog niet vaak te zien. Starlight Boulevard brengt deze show nu op geheel eigen wijze.

In de musical gaat Koningszoon Pippin druk op zoek naar zichzelf en de ware zin van het leven. Maar die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot. Pippin vlucht in oorlog voeren, in affaires, in bevlogen leiderschap en andere Grootse zaken van het leven, om uiteindelijk te schitteren in een zinderende finale…

Een sterk artistiek team voor het ambitieuze Starlight

Met een professioneel artistiek team haalt Starlight Boulevard het beste in zichzelf naar boven. Muzikaal leider Gerben Kruisselbrink (The New Voices, Steengroeve Theater), regisseur André van Hest (MusicAllFactory, Ciske de Rat en Jesus Christ Superstar van Stage Entertainment) en choreografe Liesanne van Dongen (My Fair Lady, Evita, The Magic of Jeans) zijn de creatieve geesten achter Pippin.

Pippin wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Kaarten zijn te koop bij het Fulcotheater te IJsselstein.

Over Starlight Boulevard

Starlight Boulevard is een enthousiaste en ambitieuze musicalgroep in Utrecht, met een sterke passie voor muziektheater. Met onze shows willen we ons publiek vermaken, maar ook prikkelen door een verhaal met diepgang. We streven ernaar maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar te maken, en gaan daarvoor graag de samenwerking aan met een maatschappelijke partner. Voor onze vorige productie Big Fish was dat het KWF. Meer weten? Bezoek onze website.

  [ # 1 ] 14 March 2020 07:20 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Lief publiek,
U heeft ongetwijfeld vernomen dat vanaf 12 maart 2020 bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland worden afgelast ter bestrijding van het Coronavirus.
Deze maatregel geldt ook voor publieke locaties zoals theaters, tot in ieder geval 31 maart 2020.
Helaas betekent dit dat de voorstelling Pippin, die we in het Fulcotheater wilden spelen van 26 maart tot en met 29 maart, daarom voorlopig niet door zal gaan.

Gisteren hebben we met de hele vereniging samen gezeten om dit nieuws te verwerken en te kijken hoe nu verder. Helaas hebben we daar nog geen antwoord op.
Wel waren er een boel creatieve ideeën wat we zouden kunnen doen.

Tegelijkertijd is het Fulcotheater druk bezig theatergezelschappen en hun publiek te informeren over deze ontwikkeling.
Jammer genoeg kunnen zij ons nog niet vertellen in welke week we onze voorstelling wel kunnen spelen.
De tijd zal het ons leren.

Het is wel duidelijk dat we allemaal de intentie hebben alles op alles te zetten zodat we de voorstelling op een ander moment alsnog kunnen spelen.


Starlight Boulevard

  [ # 2 ] 04 April 2020 07:50 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

28-3-2020

Wij van Musicalvereniging Starlight Boulevard uit Utrecht zouden donderdagavond, na anderhalf jaar hard werken, de première beleven van onze nieuwe productie Pippin. We keken er naar uit om deze voorstelling met jullie te delen. Helaas werd door het coronavirus alles anders. Het halve artistiek team ligt ziek op bed en de theaters blijven leeg. Maar de leden waren niet voor één gat te vangen en maakten er een huiskamer-première van. Graag delen wij deze alternatieve première die wij donderdag met onze achterban bekeken met jullie:

https://www.youtube.com/watch?v=8cbDpslRS8c&feature=youtu.be

Meer informatie over Musicalvereniging Starlight Boulevard met onder andere videos van het Pippin persevent: http://starlight-boulevard.nl/