The Wiz - Alphen aan de RIjn
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Turnvereniging DOS werkt mee aan musical The Wiz in Theater Castellum

Met nog drie weken te gaan wordt er hard gewerkt aan familiemusical The Wiz die op 2 en 3 november in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn gespeeld zal worden. Regisseur Daphne Bruineberg kondigt nu een wel heel bijzondere samenwerkingspartner aan: Turnvereniging DOS.
Voor deze versie van familiemusical The Wiz haalt Daphne Bruineberg Productions alles uit de kast. Tijdens verschillende scènes zal deze Alphense Turnvereniging DOS zorgen voor het nodige spektakel. De twee organisaties hebben elkaar gevonden in hun speerpunten om talenten professioneel te begeleiden op hun eigen niveau. Daarnaast zal een zeven koppige live band zorgen voor de muzikale begeleiding.
De voorstelling wordt gespeeld door 24 getalenteerde amateurs uit de weide regio van Alphen aan den Rijn. Begeleidt door een professioneel artistiek team met regisseur Daphne Bruineberg, muzikaal leider Harold Geerts, choreograaf Bernadette Dengler en vocal coach/productieleider Paul Keizer.
Synopsis
Als Dorothy de weg kwijt raakt beland ze in het wonderbaarlijke land van Oz. Tijdens haar zoektocht naar de machtige tovenaar van Oz ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een laffe leeuw zonder moed. Samen trekken ze op, op zoek naar huis, gevoel, wijsheid, moed en bovenal zichzelf. Wereldhits als ”Ease On Down The Road” en ”A Brand New Day” passeren de revue.
Daphne Bruineberg Productions
Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical onder begeleiding van een professioneel team. Zowel het artistieke-, als het productionele- als het technische team hebben hun sporen op professioneel gebied verdiend. Het bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling van amateurspelers van verschillende niveaus, in zowel uitvoering als op persoonlijk niveau. Naast de producties in Zaandam, Amersfoort en Alphen a/d Rijn organiseert Daphne Bruineberg Productions musicalreizen naar Londen en New York.
______________________________________________________________________________
Zaterdag 2 november 2019, 20.15u
Zondag 3 november 2019, 14.00u
Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Kaarten zijn te verkrijgen via http://www.bruineberg.nl