Sprookjes van De Haar
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12849
Geregistreerd  2002-11-15

ASSEPOESTER MET STIEFZUSSEN TE GAST OP KASTEEL DE HAAR
Negende editie van ‘De Sprookjes van De Haar’ start 25 december.

Voor alweer het negende achtereenvolgende jaar biedt Kasteel de Haar in Utrecht tijdens de kerstvakantie onderdak aan bijzondere sprookjesfiguren. Dit jaar zijn het Assepoester en haar gemene stiefzussen die hun ‘beste muiltje’ voor zetten om aandacht te krijgen van de meest begeerlijke en vrijgezelle prins van ons land. Met deze nieuwe editie van de ‘Sprookjes van De Haar’ prolongeert Kasteel de Haar haar succesformule waar jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers op afkomen. De avonturen van Assepoester en haar stiefzussen zijn te zien van 25 december t/m zondag 5 januari.

De ‘Sprookjes van De Haar’ is een familie-evenement waarbij jong en oud(er) een speurtocht volgt langs raadselachtige plekken in het kasteel. De speurtocht wordt afgesloten met een komische voorstelling van het bekende kinderverhaal, met een mix van humor, actualiteiten en bekende meezing-liedjes. De voorstellingen worden gespeeld door professionele acteurs uit de wereld van musical en live entertainment. Het script is bewerkt door Jan Martijn Ek. Sinds 2010 zijn de ‘Sprookjes van De Haar’ uitgegroeid tot een ware publiekstrekker.

Kaartverkoop gestart
De ‘Sprookjes van De Haar’ speelt van 25 december (1e Kerstdag) tot en met zondag 5 januari. De kaartverkoop is inmiddels gestart via: http://www.kasteeldehaar.nl. Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor de drie speciale avondopenstellingen op 27, 28 en 29 december.