Brel in het Kurhaus
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12849
Geregistreerd  2002-11-15

BREL door Olivier Laurent

live in het Kurhaus Scheveningen

“Olivier Laurent is een sensatie. Hij imiteert niet Jacques Brel, hij is een ware reïncarnatie!”  - Frans dagblad Le Figaro

Jacques Brel herleeft tijdens een uniek, eenmalig concert in het Kurhaus in Scheveningen op zaterdag 28 december. In de zaal waar in het verleden wereldberoemde artiesten als Maria Callas, Marlene Dietrich en à‰dith Piaf hun opwachting maakten, brengt Laurent de illustere Belgische zanger met een intieme hommage tot leven. Geniet van wereldberoemde chansons in de stijl van Brel: prachtig, intens en persoonlijk.

Na meer dan 100 shows in onder meer Parijs, New York, Montréal, Brussel en Beiroet, komt Olivier Laurent nu voor het eerst naar Nederland met een exclusieve show. Overal ter wereld weet Laurent het publiek te ontroeren. Zijn indrukwekkende eerbetoon aan het icoon van het Franse chanson, wiens ‘Ne me quitte pas’ in meer dan 1400 verschillende versies is opgenomen, vormt de perfecte avond uit tijdens de feestdagen.

Anke Dortmans-van den Oever, General Manager Grand Hotel Amrà¢th Kurhaus: “We zijn trots dat we tijdens de feestdagen een podium mogen bieden aan een artiest van internationale allure. Nu de Kurzaal weer in gebruik is als concertzaal, willen we verder bouwen aan de traditie van grote namen die hier hun concerten hebben gegeven. Olivier Laurent is een sensatie met zijn intense en zeer muzikale vertolking van deze bijzondere Franse chansons. We kijken enorm uit naar het concert!”

Zaterdag 28 december, 20.00 uur

Kaarten vanaf €39

Verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa

brel.ntk.nl / 0900 - 9203 (45 cpm)