Musical Cruise 2020
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

NURLAILA KARIM & TONY NEEF VAREN MEE MET MUSICAL CRUISE 2020
Exclusieve Musical Cruise op het vlaggenschip van Holland America Line

Musicalsterren Nurlaila Karim en Tony Neef, zullen naast de al eerder aangekondigde Stanley Burleson, te zien zijn tijdens de exclusieve Musical Cruise 2020. Op 28 juni 2020 vertrekken zij, vergezeld van een zeer getalenteerd musical-ensemble en pianist Billy Maluw (The Voice of Holland) aan boord van het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 wordt exclusief georganiseerd door Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel, in samenwerking met Holland America Line.

Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson hebben alle drie een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen genomineerd voor een Musical Award. Samen waren zij onder andere te zien in de musical Miss Saigon, waarin Nurlaila de rol van Gigi vertolkte en Tony en Stanley de rol van Chris en John speelden.
Nurlaila Karim is op dit moment te zien als Donna in de musical Mamma Mia. Tony Neef is dit seizoen te zien in Haal Het Doek Maar Op en Stanley Burleson is op dit moment in Rome aan het repeteren voor de Queen rockmusical We Will Rock You.

Viking Saga’s
De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020. met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 bezoekt het pittoreske dorpje Flà¥m aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 gereserveerd hebben via Zeetours, Cruisewinkel of Cruise Travel.

Meer informatie is te vinden op de volgende websites:
http://www.zeetours.nl/musical-cruise
http://www.cruisewinkel.nl/musical-cruise
http://www.cruisewinkel.be/musical-cruise
https://www.cruisetravel.nl/cruises/scandinavie-8-dagen-28-juni-2020-1385227/

  [ # 1 ] 08 November 2019 03:28 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1015
Geregistreerd  2010-04-28

Het is wel een risico, Nurlaila is al weken uit de runing bij mamma mia

  [ # 2 ] 08 November 2019 03:59 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  625
Geregistreerd  2015-09-27

Maar de cruise is toch pas in juni 2020?! Dan neem ik aan dat ze wel weer hersteld zal zijn

  [ # 3 ] 10 November 2019 07:09 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6117
Geregistreerd  2004-03-15

Hartstikke leuk! Helaas ben ik zeeziek 😉

   Handtekening   

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?

  [ # 4 ] 07 February 2020 03:37 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

BARRIE STEVENS SPECIAL GUEST TIJDENS MUSICAL CRUISE 2020
Samen met Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson

Barrie Stevens is als ‘special guest’, naast de al eerder aangekondigde Stanley Burleson, Tony Neef en Nurlaila Karim, te zien tijdens de exclusieve Musical Cruise 2020. Op 28 juni 2020 vertrekken zij, vergezeld van een zeer getalenteerd musical-ensemble, bestaande uit Julia Berendse, Liss Walravens, Marcel Visscher en David van den Tempel, en pianist Billy Maluw (The Voice of Holland) aan boord van het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 wordt exclusief georganiseerd door Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel, in samenwerking met Holland America Line.

Barrie Stevens kwam in 1962 naar Nederland als danser in de Snip & Snap Revue. Zijn televisiedebuut maakte hij als Bobbie in Ja Zuster Nee Zuster en in de jaren zeventig was hij te zien als tovenaarsleerling Kwark in TiTaTovenaar.  Zijn musicaldebuut maakte hij in de Annie M.G. Schmidt musical Heerlijk Duurt Het Langst en hij was verder te zien in de musicals De Kleine Parade van Wim Sonneveld en Amerika Amerika van Jos Brink en Frank Sanders. Ook achter de schermen was Barrie Stevens actief als regisseur en/of choreograaf van talloze musicals, waaronder bijna alle musicals van Jos Brink en Frank Sanders, A Night at the Cotton Club, Mimi Crimi, Willeke, Fame en De Jantjes. Jarenlang was Barrie jurylid van het televisieprogramma De Soundmixshow, waar hij bekend werd om zijn uitdrukking ‘Vooral doorgaan’.
In 2019 was Barrie Stevens te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als interieurstylist Rudi Reuvers en haalde de finale van het programma Dancing With The Stars. Vanaf 22 april 2020 is hij opnieuw op televisie te zien, naast Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Katja Schuurman, in het RTL4 programma Beter Laat Dan Nooit.

Viking Saga’s
De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020 met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 bezoekt het pittoreske dorpje Flåm aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 gereserveerd hebben via Zeetours, Cruisewinkel of Cruise Travel.

Meer informatie is te vinden op de websites:
zeetours.nl/musical-cruise  
cruisewinkel.nl/musical-cruise  
cruisetravel.nl/cruises/scandinavie-8-dagen-28-juni-2020-1385227/