Arthur en de Strijd om Camelot (Vlaanderen 2020)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

ACTRICE CHARLOTTE SUIJS KEERT TERUG NAAR DE MIDDELEEUWEN!

Actrice Charlotte Suijs, bekend als Inez uit de VTM-serie Familie, keert vanaf april 2020 terug naar de middeleeuwen. Zij zal immers de rol van jonkvrouw Guinevere vertolken in de spannende familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’. Deze voorstelling van productiehuis Event-Team i.s.m. I&L Entertainment zal in april en mei door Vlaanderen toeren langs 10 verschillende theaters. Charlotte kijkt er naar uit om deze hoofse dame te vertolken. Maar haar rol is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze Guinevere is geëmancipeerd en in het bezit van een stevige karatesprong. Ze laat in deze versie haar oog vallen op ridder Lancelot, maar Arthur is ook wel lief en knap. Met z’n drieën gaan ze op zoek naar het zwaard in de steen.

Charlotte studeerde musical aan het Kon. Conservatorium van Brussel en was te zien in de schoolproducties Pippin en Jekyll & Hyde. Na haar studies vertolkte ze de understudy van Jessica in de Ketnetmusical Team UP en maakte ze deel uit van het ensemble van ‘40-45’ en ‘Iedereen Beroemd’. Sinds maart 2019 is ze te zien in de VTM-serie Familie als Inez.

Informatie en tickets via http://www.event-team.be

  [ # 1 ] 14 November 2019 09:44 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

CHRISTOF CHAPSIS WORDT KONING!

Acteur en zanger Christof Chapsis wordt in 2020 tot koning gekroond. Hij zal immers de rol van koning Arthur vertolken in de avontuurlijke familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’. Deze voorstelling van productiehuis Event-Team i.s.m. I&L Entertainment zal in april en mei toeren langs 10 Vlaamse theaters.

In zijn zoektocht naar het zwaard in de steen zal Christof worden bijgestaan door een jeugdige musicalcast: o.a. Charlotte Suijs (als jonkvrouw Guinevere), Jeroen Logghe (als ridder Lancelot), Dorothy Wuyts (als Morgana), Tim Asselman (als Mordred) en Pieter Jan De Paepe (als Merlijn). Deze cast wordt versterkt door een pittig ensemble met o.a. Milou Van Mieghem, Samantha Lernhout, Hélène Kamers, Elias Bosmans, Seie Goris, Obe Lambert, Branko De Waele, Lisa De Poorter, Flavio Rizzuto en enkele anderen.

Christof studeerde Muziektheater (Fontys Conservatorium - Tilburg). Hij was reeds te zien in ’14-18’ en ‘Marie-Antoinette’. Hij vertolkte gastrollen in ‘Familie’, ‘Roller Disco’ met K3, ‘Campus 12’ en diverse reclamespots. Tevens vertolkt hij in het nieuwe seizoen van ‘D5R’ de rol van Milan. Momenteel toert hij met de educatieve kindervoorstelling ‘De Spiekpietjes’ langs diverse scholen en culturele centra in Vlaanderen. Hij is ook presentator en actief als solozanger in de commerciële muziek onder zijn eigen naam.

Christof treedt in de voetsporen van West-End acteur Ruben Van Keer die enkele jaren geleden deze rol vertolkte in Nederland. Hij kijkt er naar uit om in deze productie neergebliksemd te worden om zo te ontwaken in de wereld van zijn lievelingsverhaal: de legende van Koning Arthur.

Informatie en tickets via http://www.event-team.be

  [ # 2 ] 24 March 2020 03:05 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

CORONA wint de strijd om Camelot
De volledige tour van de familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’ wordt geannuleerd.

Event-Team (Gent) is genoodzaakt, omwille van de huidige omstandigheden rond Covid-19, de volledige tour van ‘Arthur en de strijd om Camelot’ te annuleren. Het is momenteel niet mogelijk om alle voorstellingen in de 10 verschillende theaters te verplaatsen naar een ideale periode volgend seizoen.

Iedereen die een ticket kocht voor de voorstelling zal in de loop van de volgende weken gecontacteerd worden door de respectievelijke ticketbureaus. Bij verschillende bureaus zal de optie aangeboden worden om de ticketprijs vrijblijvend te doneren aan ons productiehuis. Op die manier zou de financiële schade licht beperkt kunnen worden.

“Uiteraard is het nu onmogelijk om onze voorstelling in première te laten gaan. Onze cast was volledig klaar en alle investeringen zijn gebeurd. Wij kunnen bij deze voorstelling niet terugvallen op subsidies of Tax Shelter initiatieven. Als productiehuis zijn wij immers volledig aangewezen op de inkomsten uit ticketverkoop. Dit komt nu helemaal te vervallen. Hierdoor worden niet alleen wij financieel hard getroffen, maar tegelijk ook onze professionele acteurs, actrices en crew”, zegt producent Olivier De Meyer. “Hierdoor komt de mogelijkheid om volgend seizoen een nieuwe eigen productie te laten touren heel hard in het gedrang. Wel blijven we tijdens seizoen 2020-2021 de voorstellingen van zowel ‘Rupsje Nooitgenoeg’ als van ‘De Kleine Prins, de musical’ volledig ondersteunen in verschillende theaters in Vlaanderen.”

http://www.event-team.be