Open dag Fontys Kunsten
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Het aantal belangstellenden voor de Open Dag bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten op zaterdag 16 november is met maar liefst 45% gegroeid t.o.v. vorig jaar. Opleidingen als Rockacademie, Muziek- en Musicaltheater, Docerend Theatermaker, Danseducatie, Muziekeducatie en Circus rekenen op een groot aantal belangstellenden. Om al deze bezoekers een goede Open Dag te bieden, is zelfs de zaal van Factorium Podiumkunsten bijgeboekt.
Directeur Karen Neervoort reageert enthousiast: “Bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten zijn we continu bezig om onze kunstopleidingen beter aan te sluiten bij het werkveld van de toekomst. Je ziet dat de opleidingen waar curriculumvernieuwingen plaatsvinden op extra belangstelling kunnen rekenen. Bovendien is er stevig ingezet op nationale en internationale online marketing. En ja… er zal ook zeker wel een Duncan Laurence-effect in zitten. Wat een talent!”
Om alle belangstellenden goed te woord te kunnen staan, wordt geadviseerd verspreid over de dag te komen. De 15 verschillende kunstopleidingen op het gebied van theater, beeldende kunst, dans en muziek presenteren zich door optredens, demonstratielessen, openbare repetities, workshops en natuurlijk persoonlijke voorlichting door studenten en docenten. 
De deuren van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten zijn zaterdag 16 november geopend vanaf 10.00 uur en het programma eindigt om 15.00 uur. Het gebouw (tussen Theaters Tilburg en de Concertzaal) is bereikbaar vanaf het Zwijsenplein en de Bisschop Zwijsenstraat 11.
De Academy of Circus and Performance Art presenteert zich op hetzelfde tijdstip in de multifunctionele trainingshal, gebouw P7, op de onderwijscampus Stappegoor aan de Prof. Goossenslaan 1 in Tilburg.