Acteur/zanger voor Hugo de Groot-musical Gorinchem
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Gezoxht acteurs/zangers m/v
tussen 20-65 jaar die beschikbaar zijn in de periode februari/maart 2021. Audities zullen plaatsvinden in januari 2020 in Gorinchem. Het betreft een betaalde functie.

Voor meer info en aamelden audities:
Mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Hugo de Groot - de musical vertelt het verhaal van een van de grootste denkers die ons land ooit gekend heeft. Zijn leven stond in het teken van vrijheid. De vrijheid om te kiezen, de vrijheid om jezelf te verdedigen, de vrijheid om te geloven wat en hoe je wilde. Maar ook de vrijheid die hij zichzelf schonk door te ontsnappen uit Slot Loevestein in een boekenkist. Hugo was tijdens zijn leven veel bezig met zijn nalatenschap. Zijn credo: ‘De tijd vliegt’, tekent hem als een man die alles gezegd en geschreven wilde hebben voor zijn dood. Hij schreef meer dan 7000 brieven, vele boeken en heeft aan de basis gestaan van diverse rechtsystemen zoals wij die nu kennen. Helaas is vaak het enige wat men van De Groot weet, zijn ontsnapping in de boekenkist.

Gorinchem staat in 2021, exact 400 jaar na zijn ontsnapping stil bij het leven van Hugo de Groot. De voorstellingen zullen gespeeld worden voor diverse scholen op doordeweekse dagen en in de weekenden voor belangstellend publiek. Meer info: http://www.goedemorgentheaterproducties.nl