Amateur Musical Awards 2019
change_status
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6118
Geregistreerd  2004-03-15

Laush - 21 November 2017 11:24 AM

Ik heb hier een paar stukjes van gekeken op Youtube en honestly, dit komt echt zoveel sfeer- en liefdevoller over dan de reguliere Musical Awards.

Ik kan je zeggen dat dit nog steeds zo is. De sfeer is top!
Zelfs de uitreikende professionals zeggen dat de professionele musicalwereld hier nog van kan leren 😉

   Handtekening   

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?

  [ # 1 ] 21 November 2019 09:32 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

Zoetermeerder Raygin Fullinck winnaar Amateur Musical Award

Op dinsdag 18 november vond alweer de vijfde editie van de Amateur Musical Awards plaats in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Zoetermeerder Raygin Fullinck was genomineerd in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Comedy’ voor zijn rol als Farquaad in Shrek de musical van Greg & Baud Productions. Voor een zaal van 1400 man en een landelijke livestream traden de vijf genomineerden uit deze categorie op. Na het optreden maakten muzikaal duo Yentl en de Boer bekend dat de 24-jarige speler met de prijs naar huis ging.

De presentatie van de avond was in handen van Erik Brey. Meer dan 250 genomineerden kwamen voorbij onder begeleiding van het Grand Circle Orchestra. Ze waren genomineerd voor één van de 15 awards die deze avond werden uitgereikt. Ook theaterpersoonlijkheden als Paul de Leeuw en Pia Douwes waren van de partij om de awards uit te reiken.

Audities
Ook meespelen bij Greg & Baud Productions? Binnenkort zijn de audities voor de musical Bonnie & Clyde!  Deze Zoetermeerse vereniging is de eerste amateurgroep in Nederland die dit verhaal op de bühne brengt. Meer info en aanmelden via http://www.greg-baud.nl