Bad Girls 28 t/m 30 mei - Theatergroep Horizon Alkmaar
change_status
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  294
Geregistreerd  2007-05-03

Theatergroep Horizon uit Alkmaar, vorig jaar winnaar van de Amateur Musical Award voor beste nieuwe musical, brengt dit jaar Bad Girls op de planken.

In blok G zitten allemaal beschadigde, foute vrouwen. Ze zitten achter slot en grendel voor talloze vergrijpen, van diefstal tot moord. Om de ‘meisjes’ in deze vleugel in bedwang te houden, heerst er een strikt regime onder aanvoering van de gluiperige hoofdcipier Jim. Met zijn mannen hanteert hij er volledig zijn eigen regels. Hun eensgezindheid wordt op de proef gesteld als een nieuwe -vrouwelijke- afdelingschef wordt benoemd, die de macht van de ‘heren’ probeert te breken met haar moderne ideeën.

De zaak escaleert wanneer een net gearriveerde gevangene een eind aan haar leven maakt. Haar medegevangenen komen erachter dat hoofdcipier Jim er iets mee te maken heeft en er breekt een opstand uit. Hoe bewijzen ze dat de hoofdcipier hier de hand in heeft gehad? En hoe gaat het nieuwe afdelingshoofd hier mee om? En wat is de rol van de moordenares op wie zij smoorverliefd is geworden?

Een verhaal over moed en macht.
Een verhaal over seks en saamhorigheid.
Een verhaal over vrouwen en mannen en de regels.

De kaartverkoop is nu geopend!

https://www.theatergroephorizon.nl/