Auditie Musical Master opleiding
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12789
Geregistreerd  2002-11-15

04-04-2020

*****

AUDITIES MUSICAL MASTER Schrijf je nu in voor de audities van Musical Master op 14 juni 2020! 

Musical Master is de nieuwe hotspot voor gepassioneerde talenten die zich op de juiste manier willen voorbereiden op het musicalwerkveld of een vervolgopleiding (MBO/HBO). Musical Master is opgericht door Chiel van Tok en Matthijs van der Meer als onderdeel van VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT. 

Ons doel is om jongeren van 11 tot 18 jaar in een veilige omgeving kennis te laten maken met diverse aspecten van de media- en theaterwereld. Dit doel willen wij bereiken met een onderscheidende aanpak. Onze leerlingen krijgen praktijk- en theorielessen van professionele docenten binnen de disciplines zang, spel en dans. Gedurende het hele jaar staan de lessen ballet, tapdance en showrepertoire wekelijks op het programma. Daarnaast wisselen overige vakken (waaronder camera-acteren, breakdance, jazzzang, solfège, musicalgeschiedenis, liedinterpretatie en nog veel meer) per lesblok. Zo krijgen leerlingen een uitermate gevarieerd aanbod van lessen en docenten gedurende het jaar. Naast alle lessen organiseren wij masterclasses van gerenommeerde gastdocenten, te beginnen met een masterclass zangtechniek van vocal coach Lisa Boray.

Wij vinden het belangrijk om leerlingen zo snel mogelijk praktijkervaring mee te geven. Daarom zullen de Musical Master-leerlingen onderdeel zijn van de nieuwe Sinterklaasshow VERHALEN VAN SINTERKLAAS en de Kerstshow IT’S CHRISTMAS TIME 2020 – THE MIRACLE EDITION. Ook spelen de leerlingen aan het eind van het seizoen in hun eigen SHOWCASE. Alle producties worden geproduceerd door Van Tok Music Entertainment.

TENTAMENS Gedurende het jaar vinden er verschillende beoordelingsmomenten plaats per discipline. Alle performances in de theaters worden ook meegenomen als beoordelingsmoment. Aan de hand van de afgenomen tentamens wordt er tijdens een evaluatiegesprek in januari een voorlopig advies en aan het eind van het studiejaar in juni een definitief advies gegeven. Dit laatste advies is beslissend of de leerling het daaropvolgende seizoen weer mag deelnemen aan Musical Master. Iedere leerling ontvangt bij afronding van het studiejaar een certificaat van deelname.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU? Wij bieden een zeer uitgebreid studiejaar, maar verwachten ook veel van de leerlingen: inzet, discipline en passie! We vragen van onze leerlingen dat ze zijn uitgerust, fysiek en mentaal in goede conditie zijn en een uiterste motivatie hebben. De lessen en optredens zijn niet te combineren met andere activiteiten die op zondag plaatsvinden. 

Ben jij enthousiast geworden en in bezit van een geweldig talent? Meld je dan nu aan via http://www.musicalmaster.nl  voor de audities op 14 juni 2020 en wie weet wordt jij wel ‘A REAL MUSICAL MASTER’