Diederick’s Debuut - Diederick Ensink One-Man-Show
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

Diederick Ensink creëert coronaproof live orkest in theatershow
Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-ShowActeur, zanger en multi-instrumentalist Diederick Ensink maakt zijn solodebuut in het theater met DIEDERICK’S DEBUUT. Met deze nieuwe voorstelling bedenkt Diederick een creatieve oplossing om tóch een compleet live orkest tot leven te wekken binnen de huidige coronamaatregelen. Door het bespelen van meer dan tien instrumenten en met hulp van de huidige technologie, creëert Diederick in zijn eentje dat gedroomde orkest live op het toneel. De muzikale One-Man-Show is vanaf dit najaar te zien in het theater.

Eerder was Diederick te zien als acteur, zanger en musicus bij onder meer Jeans Theatershows, Pluk van de Petteflet, Een avond met Dorus en cabaretgroep Purper. Daarnaast nam hij deel aan de bekende talentshow Holland’s Got Talent, waar hij de halve finale bereikte. Na meer dan 10 jaar ervaring te hebben opgedaan, gaat Diederick nu voor het eerst solo. In DIEDERICK’S DEBUUT vertelt Diederick zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres, van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John, die hij op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek passeert de revue en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

DIEDERICK’S DEBUUT is vanaf september 2020 t/m februari 2021 te zien als reizende voorstelling en wordt geproduceerd door Diederick Ensink en Bram Verhaak. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op http://www.diederickensink.nl

[ Gewijzigd: 23 September 2022 03:42 PM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 23 September 2022 03:42 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

Diederick’s Debuut keert terug naar de theaters
Multi-Instrumentale One-Man-Show vanaf oktober te zien
In 2020 maakte acteur, zanger en multi-instrumentalist Diederick Ensink zijn debuut met zijn solovoorstelling. Diederick had een creatieve manier gevonden om een compleet live orkest op het toneel te zetten. Een orkest dat bestaat uit Diederick zelf. Waar hij vorig jaar in zijn eentje tien instrumenten bespeelde is hij dat aantal nu voorbij. Vanaf oktober 2022 is hij in twintig theaters opnieuw te zien met zijn muzikale onemanshow; DIEDERICK’S DEBUUT.

Diederick kun je naast acteur, zanger en multi-instrumentalist kennen van Koffietijd. Hier schuift hij regelmatig aan om zijn muzikale kennis te delen. Diederick maakte zijn solodebuut in 2020, maar door de coronacrisis werd deze tour helaas vroegtijdig onderbroken, waardoor het succes niet afgemaakt kon worden. Diederick heeft daarom besloten vanaf oktober opnieuw het theater in te gaan. Naar eigen zeggen speelt hij dan ‘voor de laatste keer zijn debuut’.

Aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres vertolkte hij een multi-instumentale one-man-show, waarmee hij meer mensen wil meenemen in zijn muzikale verhalen. Diederick Ensink: “Het liefste speel ik alle instrumenten uit een orkest zelf, ik maak er eigenlijk voor mijzelf een soort sport van. Het is dan ook een extra grote beloning dat ik deze voorstelling nogmaals mag gaan spelen.”


Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Ed Sheeran, allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

Informatie over Diederick’s Debuut
Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op http://www.diederickensink.nl