‘tick, tick… BOOM!’ -  Nijmegen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musical ‘tick, tick… BOOM!’ in Lindenberg Cultuurhuis Nijmegen
Tegen alle verwachtingen in hebben producent Paul Francken en zijn cast het voor elkaar gekregen: De muziektheatervoorstelling ‘tick, tick… BOOM!’ is ondanks de corona beperkingen toch af gekomen en mag opgevoerd worden in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen.
tick, tick… BOOM! is de eerste productie van Paul Francken, die zich hiermee als Nijmeegs theatermaker wil laten zien. In tick, tick… BOOM! komt Jonathan terecht in een dertigersdip. Wat heb ik bereikt? Is dit het? En dat terwijl zijn omgeving verwachtingen van hem heeft. Francken koos dit stuk omdat hij jaren geleden zelf ook voor zo’n keuze stond. ‘Na ruim twintig jaar basisonderwijs vond ik het tijd voor wat anders. En dat is theater geworden.’
tick, tick… BOOM! is een grotendeels autobiografisch stuk van Jonathan Larson, met als thema het kiezen tussen het volgen van dromen of doen wat men van je verwacht. Het is een persoonlijk verhaal in een stijl waarin de maker van Rent duidelijk herkenbaar is.
Kaarten
tick tick BOOM! staat op 25 en 26 juni 2021 in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen. Met live band! De muzikale leiding is in handen van Richard FitzHugh en de cast wordt gevormd door Haico Berkelmans, Justine Buijserd en Lennart Pluim. Meer informatie via http://www.paul-francken.nl/ttb
Wees er snel bij! Het aantal plaatsen is beperkt.
Kaarten à € 15,- zijn te koop via http://www.delindenberg.com
De avondvoorstellingen zijn inmiddels geheel uitverkocht.. Er wordt een extra voorstelling gegeven op zaterdag 26 juni 14.30 uur.