Oberon en spooktour in Zoetermeer’s Buytenpark
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Ook in 2021 maken de coronamaatregelen het niet mogelijk u te mogen ontvangen in ons Buytenpark Theater. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt! Ga mee op avontuur met de SpookTour of OBERON!Een bijzondere theaterwandeling in het Buytenpark

Bezoek de wereld van de elfen in het Buytenpark
Een paar avonden per jaar versmelt de wereld van de elfen met de onze. Dan kun je ze zien en ontmoeten, die bijzondere wezens die in het Buytenpark wonen. Ze zingen, dansen, maken ruzie en maken het weer goed. De elfen nodigen je uit om ze te bezoeken. In een klein groepje maak je met een elf als gids een wandeling door hun magische wereld. Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing. En als de zon langzaam verdwijnt, zie je pas echt hoe het Buytenpark vergeven is van de lichtjes.
OBERON bestaat uit een wandeling langs tien korte acts uit de wereld van de elfen. Je maakt de wandeling met een elf als gids. Halverwege is er een korte stop in de Elfenherberg, waar de nectar volop stroomt. De gehele wandeling duurt tussen de 60 en 70 minuten. OBERON is te bezoeken op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus a.s.

In verband met de coronamaatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM. Bezoekers wordt verzocht 1,5 meter afstand van elkaar en de acteurs te houden. Mondkapjes zijn op verzoek aanwezig. U dient vooraf een tijdslot te reserveren.Samen met het team van Paranormal Investigations NL bezochten we het Buytenpark en registreerden de vreemde verschijnselen

Ga mee op SpookTour door het Buytenpark
Een bloedstollende tocht door het Zoetermeerse Buytenpark, tegen de snelle zonsondergang. Hoor de verhalen van fatale dramatische liefdes, veenlijken en bezoek de Groenesteinkuil; een van de meest mysterieuze plaatsen van Zuid-Holland.
Op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli bezoeken we het Buytenpark. Deze data vallen samen met het Keltische oogstfeest Lunasadh, waarbij de kosmische krachten sterker lijken te zijn. We vertrekken beide avonden om 20.30 uur vanaf de ingang van Snowworld aan de Buytenparklaan.
Toegang is uitsluitend voor personen van 18 jaar of ouder en is volledig op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele fysieke of mentale klachten naar aanleiding van uw deelname aan de tour.