Acteur gezocht voor de musical OMNIA!  (volle Zaal Producties)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Acteur gezocht voor de musical OMNIA! Voor de huidige familiemusical van Volle Zaal Producties, Omnia, zijn wij op zoek naar een enthousiaste mannelijke speler! Wie zoeken we?
-Een enthousiaste en getalenteerde speler tussen de 20-35 jaar.
-Tenor.
-Ervaring in ballet is een pre, enige ervaring met dans een must. Wat bieden we?
-Je krijgt een grote bijdrage in onze productie met 3 uiteenlopende personages en 5 medespelers.
-Je komt in een kleine, beginnende, professionele organisatie met een gepassioneerd team terecht!
-We werken met een vastgestelde dagvergoeding voor alle betrokkenen.
-Bij wederzijdse interesse behoort langdurige samenwerking tot de mogelijkheden.
-De vacature is ook als stage in te vullen. Praktisch
-De voorstellingen staan gepland rondom de schoolvakanties 2021-2022, met de voorjaarsvakantie (eind februari) als eerstvolgende.
-Een groot deel van de voorbereiding doe je thuis en verder staan er een beperkt aantal repetitiemomenten ingepland vanaf januari. Deze repetities vinden plaats in Utrecht.
-Bij interesse kun je de uitgebreide auditieoproep bekijken op http://www.vollezaalproducties.nl/audities-vacatures/ Download het aanmeldingsformulier op de website en stuur deze, samen met CV en beeldmateriaal naar artistiek leider Jean-Paul Duijst-Bergervoet, .(JavaScript must be enabled to view this email address) Voor vragen of opmerkingen kun je ook bij hem terecht.
-Op basis van de inzendingen wordt een eerste selectie gemaakt. De auditieronde vindt in december plaats, we willen de casting voor aanvang van het nieuwe jaar voltooid hebben. Aanmelden kan t/m vrijdag 03 december, 18:00 uur. Meer info over Omnia? http://www.vollezaalproducties.nl/omnia/