Supernova Holiday on Ice
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Repetities voor sensationele nieuwe kerstshow SUPERNOVA van Holiday on Ice zijn in volle gang
Nederlandse Sterre van der Gouw schittert voor het eerst op het ijs van Holiday on Ice

De schaatsfamilie van Holiday on Ice komt vanuit de hele wereld bij elkaar in het Belgische Lint voor de repetities van de nieuwe kerstshow SUPERNOVA die vorige week zijn begonnen. Na anderhalf jaar ziet de cast en crew elkaar weer om te beginnen aan de repetities die niet zes maar twee weken zullen duren. De show zit namelijk nog vers in het geheugen van de periode vóór de pandemie. De wervelende nieuwe show SUPERNOVA start op 3 december in de Lotto Arena in Antwerpen. Daarna gaat de voorstelling door naar de IJsselhallen in Zwolle voor de Nederlandse première.

De show van Holiday on Ice heeft ook nog een speciaal Nederlands tintje. De 25-jarige kunstschaatster Sterre van de Gouw maakt haar debuut in de cast van Holiday on Ice. Sterre: “Meedoen aan Holiday on Ice is een droom die uitkomt. Ik kijk enorm uit naar de shows van SUPERNOVA. En dat ook nog eens in ons eigen land!” Sterre maakt deel uit van het ensemble en zal in de groepsnummers van de show schitteren.


Over SUPERNOVA
De nieuwe kerstshow SUPERNOVA van Holiday on Ice is het leukste familie-uitje in de feestmaand. De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs bóven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten! Ontdek de magie van Holiday on Ice, met 333 miljoen bezoekers in 78 jaar, de meest succesvolle ijsshow ter wereld.

Wegens groot succes zijn er ook op beide kerstdagen voorstellingen waar je met de hele familie naar toe kunt. Tickets vanaf €27,90. http://www.holidayonice.nl

Holiday on Ice SUPERNOVA is te zien in:
Zwolle: 9 t/m 12 december 2021
Groningen: 16 t/m 19 december 2021
Amsterdam: 23 en 25 t/m 27 december 2021
Maastricht: 29 december 2021 t/m 2 januari 2022
Rotterdam: 7 t/m 9 januari 2022