Patricia Goduto- Code Rood
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Patricia Goduto brengt EP ‘de Verandering’ uit.
Om haar autobiografische muziektheatershow Code Rood kracht bij te zetten brengt de Heemskerkse Patricia Goduto op 17 februari haar EP ‘De Verandering’ uit op alle streamingsdiensten. De EP bevat een selectie van authentieke nummers uit haar show.
De EP is een verzameling van zowel eigen werk als covers in geheel eigen stijl. Elk nummer vertolkt wat Patricia de afgelopen twintig jaar doorleefd heeft. Van angst tot liefde en de waanzin ertussenin. De waanzin die zij ervaarde toen zij psychisch ernstig ziek werd verklaard en langdurig gesloten werd opgenomen.  De Verandering vertolkt de indrukwekkende reis die Patricia heeft afgelegd vanaf het ziek zijn tot haar terugkeer naar het theater.
‘’De vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet’’.
Patricia was de liefde voor haarzelf, alles en iedereen verloren. Zij was de liefde zodanig kwijt dat zij er ziek van werd. Totdat zij erachter kwam dat de liefde dichterbij was dan ooit; namelijk in haarzelf.
Het nummer ‘de Koffer’ is bijna een letterlijke vertaling van hoe het haar verging. De reis op zoek naar de liefde terwijl zij de liefde al die tijd bij zich droeg. Het symbool voor die liefde is de koffer.
Informatie over Patricia Goduto Soulcreation
Uitvoerend en producerend autobiografisch zangeres en theatermaakster. Gevestigd in Heemskerk, opgericht in 2015.

Heemskerk 05.02.2022 - In een tijd waarin crisisgevallen in de GGZ toenemen brengt Patricia Goduto op 17 februari haar single ‘De Verandering’ uit op alle streamingsdiensten. De EP bevat nummers uit haar indrukwekkende autobiografische muziektheatershow ‘Code Rood’.
EP ‘De Verandering’
De EP is een verzameling van zowel eigen werk als covers in geheel eigen stijl. Elk nummer vertolkt wat Patricia de afgelopen twintig jaar doorleefd heeft. Van angst tot liefde en de waanzin ertussenin. De waanzin die zij ervaarde toen zij psychisch ernstig ziek werd verklaard en maar liefst acht jaar op gesloten afdeling van verschillende psychiatrische klinieken belande. De Verandering vertolkt de indrukwekkende reis die Patricia heeft afgelegd vanaf het ziek zijn tot haar terugkeer naar het theater.
‘’De vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet’’ aldus Patricia Goduto.
Patricia was de liefde voor haarzelf, alles en iedereen verloren. Zij was de liefde zodanig kwijt dat ze er ziek van werd. Totdat zij erachter kwam dat de liefde dichterbij was dan ooit; namelijk in haarzelf.
De Koffer
Het nummer ‘De Koffer’ is bijna een letterlijke vertaling van hoe het haar verging. De reis op zoek naar de liefde terwijl zij de liefde al die tijd bij zich droeg. Het symbool voor die liefde is de koffer.
Patricia Goduto
Patricia was werkzaam als zangeres bij o.a. Stage Entertainment en werd psychische ernstig ziek. Jarenlang verbleef zij op de gesloten afdeling. In deze tijd maakte Jessica Villerius de indrukwekkende documentaire DIS is Patricia over haar. Zij wist te herstellen en begon met het maken van autobiografische theatershows. Haar eerstvolgende show ‘Code Rood’ is op 22 april in Theater de Kunstgreep in Oostzaan. Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.patriciagoduto.nl

[ Gewijzigd: 09 April 2022 06:52 AM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 09 April 2022 06:52 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Ex- psychiatrisch patiënt keert terug in het theater
De Heemskerkse zangeres Patricia Goduto, ex- psychiatrisch patiënt keert terug in het theater om haar droom na te jagen.
Nu staat zij met het autobiografische muziektheater Code Rood op de planken.
Een positief verhaal in een tijd waar de Ggz onder grote financiële druk staat? Miljoenenverlies Ggz-instellingen


Zij leefde haar droom
De Heemskerkse Patricia Goduto begint in het jaar 2000 haar carrière als zangeres binnen Stage Entertainment.
Zij staat in de grote theaters van Nederland en leefde haar droom.

Haar wereld stort volledig in
Ze wordt psychisch ernstig en zit maar liefst acht jaar gesloten binnen de psychiatrie. In deze tijd maakt Jessica Villerius de documentaire DIS is Patricia. Zij weet te herstellen ondanks dat artsen haar ‘‘ongeneselijk ziek’’ verklaarde.
Nu verweeft zij haar indringende ervaring en rake boodschap in autobiografisch muziektheater om haar publiek te inspireren en taboes te doorbreken. Kaarten zijn te bestellen wie de officiële website http://www.patriciagoduto.nl

Over Stichting Patricia Goduto
De stichting met culturele ANBI-status doorbreekt taboes op psychische kwetsbaarheden en inspireert mensen hun hart te volgen. Stichting Patricia Goduto maakt autobiografisch muziektheater met sociaal maatschappelijke thema’s.

  [ # 2 ] 29 June 2022 08:51 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Heemskerkse zangeres en theatermaker
Patricia Goduto komt terug naar theater Koningsduyn

De Heemskerkse zangeres en theatermaker Patricia Goduto komt terug naar theater Koningsduyn in Castricum.

Het afgelopen jaar stond zij in de theaters in Nederland met haar autobiografische theatershow Code Rood.

Eerder vorig jaar stond Patricia in theater Koningsduyn en dit is haar zo goed bevallen dat ze besloten heeft opnieuw in dit theater te komen spelen.
Op 16 juli en 13 augustus kun jij erbij zijn.

Patricia maakte carrière als zangeres binnen Stage Entertainment totdat ze psychisch ernstig ziek werd. Acht jaar gedwongen opname binnen de psychiatrie waren het gevolg.

Wees getuige hoe zij haar weg naar de liefde en het theater terug vind.

Code Rood is een inspirerende, uplifting en positieve muziektheatershow.
Beslist geen tranentrekker maar een pure bron van inspiratie.
Een verhaal over liefde versus angst, psychose en verslaving.
Wie is gek? Wie is normaal? Ieder van ons heeft een levensverhaal.

Scènes die je niet onberoerd laten muzikaal omlijst door prachtige zang, indrukwekkende performance en een live pianist.

Zin in een bijzonder avondje uit ?

Laat je meevoeren op een bijzondere muzikale reis tijdens Code Rood.

Tickets zijn nu met 20% korting met vouchercode E8K8CZPI6R verkrijgbaar via http://www.patriciagoduto.nl