Bring it on - Musical 2.0
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

De repetities van de energieke Broadwaymusical ‘Bring it On’ zijn gestart in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. In het bijzijn van de cast werd de start feestelijk ingeluid met het aansnijden van een grote slagroomtaart van Bakkerij Gorthuis.

Bring it On
De spectaculaire musical ‘Bring it On’ werd genomineerd voor meerdere prestigieuze Tony Awards en is geschreven door Jeff Whitty (Avenue Q), met liedteksten van Lin-Manuel Miranda (In The Heights, Hamilton) en muziek van Tom Kitt (Next to Normal). Het creatieve team bestaat uit Marjolein Teepen (regisseur), Pien van Gerven (vocal coach) en Marleen de Vries (choreograaf). De Nederlandse vertaling is in handen van Eileen Bosch van Bas van Gestel. 

Kaartverkoop gesatart
De start van de repetities is tevens het startschot voor de kaartverkoop. De oorspronkelijke Broadwaymusical ‘Bring it On’ is voor het eerst te zien in Nederland en gaat op zondag 20 november in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Tickets zijn nu verkrijgbaar via http://www.musical.nl/bringiton.

  [ # 1 ] 30 October 2022 07:25 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musical 2.0 presenteert Lin-Manuel Miranda’s ‘Bring it On’ in De Meerse

Op zondag 20 november presenteert Musical 2.0 de energieke Broadwaymusical Bring it On van Lin-Manuel Miranda (Hamilton, In the Heights) in Schouwburg De Meerse. Al maandenlang bereidt de 26-koppige cast zich voor op de voorstellingen van deze feel-good musical.


In ‘Bring it On’ gaat Campbell Davis haar laatste jaar in aan Truman High School als aanvoerder van de cheerleading squad. Ze is vastberaden haar squad te leiden naar de overwinning tijdens de Nationals totdat ze onverwachts hoort dat ze wordt overgeplaatst naar Jackson High School, een school zonder cheerleading squad. Haar droom lijkt volledig in duigen te vallen. Na een moeizame start wordt ze toegelaten tot de dance crew van Jackson High School en samen met de hardwerkende Danielle stoomt ze de groep klaar voor de Nationals. Klaar om het op te nemen tegen haar oude Truman High School, ontdekt ze dat haar overplaatsing toch niet zo uit de lucht kwam vallen als gedacht…

De musical Bring it On speelt op zondag 20 november twee keer in de kleine zaal van Schouwburg De Meerse. Er is een voorstelling om 13.00 uur en om 16.00 uur. Tickets zijn te reserveren via de website van Musical 2.0: http://www.musical.nl.