Fortuyn (Oude Luxor Rotterdam)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13461
Geregistreerd  2002-11-15

Toneelgroep Jan Vos en Luxor presenteren FORTUYN

Toneelgroep Jan Vos presenteert in samenwerking met Luxor de voorstelling FORTUYN: een vlijmscherpe komedie over een politieke opstand aan de Maas. In het stuk wordt ingezoomd op één van de roerigste periodes uit de Nederlandse geschiedenis waarin de invloed van Fortuyn op Rotterdammers centraal staat. Vanaf 12 maart is de toneelvoorstelling drie weken exclusief te zien in het oude Luxor Theater. 
 

LEEFBAAR ROTTERDAM
Vandaag precies twintig jaar geleden werd Pim Fortuyn gepresenteerd als lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam. Deze voorstelling vertelt over de turbulente verkiezingsstrijd die het begin van een nieuw tijdperk in zou luiden. Onder andere John Buijsman speelt een rol in dit Rotterdamse stuk, waarin we de impact ervaren die Pim Fortuyn had op het politieke speelveld en de mensen om hem heen. We volgen een aantal Leefbaar Rotterdammers van het eerste uur die overrompeld worden door hun eigen succes. En we zien hoe hun opponenten alle zeilen moeten bijzetten om zich teweer te stellen tegen dit nieuwe geluid. 

EXLCUSIEF TE ZIEN IN LUXOR
De voorstelling is exclusief te zien in het oude Luxor Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.luxortheater.nl


LOCATIE           Oude Luxor Theater
DATUM               12 maart t/m 3 april 2022
AANVANG         15.00 uur & 20.15 uur
PRIJS             €19,50 – €34,50