Ensemble, Ensemble!
change_status
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

Ensemble, Ensemble!

Het grootste musicalensemble van Nederland – samengesteld uit castleden van het merendeel van de lopende musicals van dit seizoen – brengt op 9 mei een uniek concert. Uiteenlopend van Hamilton tot The Hunchback of Notre Dame zingen zij de mooiste koorstukken.

Er is één ding waar je musicalzangers voor kan wakker maken; samen zingen (maak ze alsjeblieft niet létterlijk wakker hiervoor, dat vinden ze vreselijk maar het gaat om het principe). Het is dan ook niet gek dat ze stonden te trappelen om op hun vrije avond precies dát te gaan doen. Zonder afleiding van choreografie, decorchangementen of snelverkledingen, kun je genieten van de samenzang zoals het door de componisten ooit bedoeld is. En jij zit er zo dicht bovenop; bloed uit je oren!

In samenwerking met DeLaMar West produceren Steven Roox (Come From Away, Beauty and the Beast) en Rudy Hellewegen (14 de musical, Soldaat van Oranje – De Musical) onder de muzikale leiding van Jeroen Sleyfer (Hij Gelooft in Mij, Ciske de Rat) dit eenmalige muzikale concert.

Zang: Armand Pol, Aron Bruisten, Caroline Beuth, Cathalijne de Sonnaville, Celine Rietmeyer, Danique Graanoogst, Dieter Spileers, Eliane Kwee, Esmee Mardjan, Eva van der Post, Flen Huisman, Frank van Hengel, Gino Korsèl, Guus Boswinkel, Howard van Dodemont, Jeroen Sigterman, Jolijn Henneman, Judith Boesen, Julia Berendse, Kiki Heus, Leanne Lena, Lena Stallinga, Lone van Roosendaal, Ludo van der Winkel, Nienke Latten, Nori de Winter, Q-shans Thode, Robbert van den Bergh, Ruben Kuppens, Rudy Hellewegen, Ruth Sahertian, Sander van Voorst tot Voorst, Silencio Pinas, Sjoerd Oomen, Soraya Gerrits,  Sterre Verschoor, Steven Roox, Sven Blom, Tessa Sunniva van Tol, Victor Marinus, Willemien Dijkstra en Zoï Duister.

Muzikale Leiding: Jeroen Sleyfer
Piano: James Pollard
Geluid: Roel van Spronsen
Licht: Pieter Bouma

Te zien: 9 mei –  19.30u – DeLaMar West, Amsterdam

Kaartverkoop: http://www.delamar.nl/west

Normaal draait het bij musicalconcerten vooral om solo’s, dus ik vind dit wel een origineel idee.

  [ # 1 ] 17 March 2022 03:45 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Tweede concert ‘Ensemble, Ensemble!’ wegens grote vraag naar kaarten



Het grootste musicalensemble van Nederland gaat een tweede concert geven. Het eerste concert op 9 mei - om 19.30u - was binnen een mum van tijd uitverkocht dus is er een extra gepland om 21.30u.

‘Natuurlijk hebben we er zelf ontzettend veel zin in, zo kwam immers dit hele project tot stand’ laat initiatiefnemer Steven Roox weten. ‘Maar dat de liefhebbers na al die maanden van gesloten theaters weer zo enthousiast kaarten boeken maakt dit extra bijzonder,’ vult medeorganisator Rudy Hellewegen aan.

De keelsnoepjes, gemberthee en honing zijn besteld en de buren zijn gewaarschuwd!

In samenwerking met DeLaMar West produceren Steven Roox (Come From Away, Beauty and the Beast) en Rudy Hellewegen (14 de musical, Soldaat van Oranje - De Musical) onder de muzikale leiding van Jeroen Sleyfer (Hij Gelooft in Mij, Ciske de Rat) dit muzikale concert.


Tweede concert te zien: 9 mei -  21.30u – DeLaMar West, Amsterdam
Kaartverkoop: http://www.delamar.nl/west

  [ # 2 ] 26 September 2023 07:47 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

Er komt een tweede editie, op maandag 8 april in DeLaMar West.

Het is echt een aanrader. Ik heb enorm genoten van de eerste editie. Een van de tofste musicalconcerten die ik heb gezien.

  [ # 3 ] 30 January 2024 11:36 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

De voorstelling gaat ondanks het sluiten van DeLaMar West toch door. Het concert is verplaatst naar de Mary Dresselhuys zaal van het DeLaMar.

De datum is ook veranderd. Het vindt nu plaats op maandag 27 mei om 20:00.

Superblij mee!