#Like Me concerten
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Extra show toegevoegd in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Het immens populaire televisieprogramma #LikeMe komt in de zomer naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke op vrijdag 12 augustus en voegt nu ook op zaterdag 20 augustus een extra show toe! In het voorprogramma op beide data speelt de KetnetBand.

De combinatie van een stevig voorprogramma door de KetnetBand gevolgd door een set van ruim een uur #LikeMe staat garant voor een perfecte familie uitstap aan zee.

De jeugdreeks #LikeMe ging in 2019 op antenne en is sindsdien zowel bij jonge als oudere televisiekijkers een weergaloos succes. Vooral muziekliefhebbers smaken #LikeMe. In de uitzendingen krijgen bekende Belgische en Nederlandse klassiekers namelijk een eigentijdse musical make-over. ‘Vlaanderen m’n Land’, ‘Soldiers of Love’ en ‘Laat Ons Een Bloem’ haalden zelfs de Top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. Met deze hits en een reeks nieuwe nummers uit het derde seizoen gaat #LikeMe in de zomer van 2022 op tour en maakt het op vrijdag 12 & zaterdag 20 augustus 2022 een stop in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

#LikeMe On Tour op vrijdag 12 augustus (laatste tickets) en zaterdag 20 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets 20, 25, 30 en 35 euro. Info & tickets via http://www.popuparena.be.