Fame - Sidera Venlo
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Sidera Theaterproducties presenteert jubileumvoorstelling Fame!

Komend seizoen bestaat Sidera Theaterproducties uit Venlo 10 jaar en dit vieren wij met onze jubileumvoorstelling Fame! Na het succesvolle seizoen van Bad Girls gaan we weer enthousiast verder. Voor Fame kun je zowel voor de cast als voor de dansgroep auditeren. Het nieuwe seizoen gaat in september van start. De voorstellingen zullen plaatsvinden in mei 2023.

Het verhaal
Maak kennis met de leerlingen van New York’s High School for the Performing Arts! In de musical Fame duik je in het verhaal van een groep leerlingen die aangenomen zijn op deze prestigieuze school, waar ze onder leiding van de docenten en schoolhoofd mevrouw Sherman aan de slag gaan met hun discipline: zang, spel of dans. Het einddoel: doorbreken in de artiestenwereld.

Gedurende vier jaar zien we dat de weg naar beroemdheid niet geheel vlekkeloos verloopt: iedereen moet hard werken en vechten om de opleiding te halen. Zo ook Carmen, die geobsedeerd is met roem, en de timide Serena, die het samen met haar crush en klasgenoot Nick hoopt te maken in de acteerwereld. Voeg hier onder andere een stille pianist Schlomo, een ietwat mollige danseres Mabel en een koppige Tyrone aan toe en de drama kan beginnen! Zal het iedereen lukken om hun diploma te halen en hun dromen na te jagen?

Artistiek team
De voorstelling van Fame wordt geregisseerd door Jeroen Marcelissen. De muzikale leiding ligt in handen van Rick van den Belt en Meren Verhaegh zal assisteren op het gebied van liedinterpretatie. De choreografie wordt verzorgd door Kyara Verbunt. De musical wordt begeleid door een live band.

Audities cast of dansgroep
De castleden van Sidera Theaterproducties zijn actief betrokken bij de voorstellingen en zorgen zelf voor een mooi decor en passende kleding. Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je graag meespelen of dansen in Fame? Ga dan snel naar http://www.sideratheaterproducties.nl om je voor de audities op 25 juni aan te melden. Voor de laatste nieuwtjes over Sidera Theaterproducties en meer informatie over onze info-avond van Fame kan ook een kijkje genomen worden op onze Instagram en Facebook pagina.