Op zoek naar René
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  51
Geregistreerd  2017-11-30

Zanger en musicalartiest René van Kooten wordt 50 jaar en zit 25 jaar in het artiestenvak. Hij viert dit met een tour van zijn programma Op Zoek naar René.

Na grote producties als Miss Saigon, Aida, Jersey Boys, Aspects of Love, Bridges of Madison County, Evita en nu Titanic hoorde René net iets te vaak:
‘Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden’.
Dit schreeuwt om een reactie.

Natuurlijk veel muziek; van René zelf, uit de vele voorstellingen waar hij hoofdrollen in vertolkte, maar ook muziek die alles vertelt over René als persoon en als artiest. René wordt hierbij begeleid door zijn eigen liveband van Nederlandse topmuzikanten en elke avond een speciale gast. Bevriende sterren die we hierbij kunnen verwachten zijn bijvoorbeeld Brigitte Heitzer, Gaia Aikman en Vajèn van den Bosch.

Zelfspot, humor, vaart, herkenbare liedjes, interactie met de zaal en zelfs een vleugje illusie zijn de ingrediënten van deze theatershow. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van misschien wel de allerbeste musicalster van Nederland, die zichzelf van al zijn kanten laat zien. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party.

Bron: Schultheis en van Kooten Live Entertainment

De voorstelling is slechts 25 keer te zien, kijk voor de speellijst op: https://www.impactentertainment.nl/voorstelling/rene_van_kooten-2223/speellijst-iframe

‹‹ Revival geruchten      Pride & Prejudice ››