Jekyll & Hyde - Theatergroep SPOT
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

THEATERGROEP SPOT SPEELT JEKYLL & HYDE
Volgend jaar mei brengt Theatergroep SPOT de musical ‘Jekyll & Hyde’ naar de het Zuiderparktheater. Een musical waarin de strijd tussen goed en kwaad centraal staat.
Jekyll & Hyde is een horror-drama musical, gebaseerd op Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson. Een imponerend verhaal over 1 man met 2 kanten -aan de ene kant een dokter, gepassioneerd en romantisch, en aan de andere kant een angstaanjagende maniak- en twee vrouwen -de een beeldschoon en vol vertrouwen, de ander beeldschoon en vol wantrouwen naar de wereld. Beide vrouwen zijn verliefd op dezelfde man en weten beiden niets van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden. Maar als niemand zijn ideeën serieus neemt, besluit hij zichzelf als proefkonijn te nemen met desastreuze gevolgen. Ook dit jaar worden wij begeleidt door een live- orkest.
Wil jij volgend jaar samen met ons het verhaal van ‘Jekyll & Hyde’ vertellen en van het podium knallen? Meld je dan nu aan voor de audities!
De audities zullen plaatsvinden op 16/17/18 september bij Don Bosco in Rijswijk, de eerste repetitie op 30 september. De voorstellingen zijn op 12/13/14 mei 2023. Meer informatie en opgeven voor de audities kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  [ # 1 ] 11 October 2022 09:47 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

Wij doen een oproep voor na-audities

Afgelopen vrijdag 7 oktober was het na een lange zomer stop eindelijk zover: De repetities van de nieuwe productie van Theatergroep SPOT zijn gestart. Dit jaar spelen wij de spannende en uitdagende voorstelling Jekyll & Hyde. Met een leuke, gemotiveerde cast en een ambitieus AT bestaande uit regisseur Ino Mijland, muzikaal leider Richard Fitzhugh en choreograaf Eugene Jans is afgelopen vrijdag het startsein gegeven voor het repetitieproces.

Jekyll & Hyde
Jekyll & Hyde is een horror-drama musical, gebaseerd op het boek Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson. Een imponerend verhaal over één man met twee kanten. Aan de ene kant een dokter (Dr. Henry Jekyll), gepassioneerd en romantisch, en aan de andere kant een angstaanjagende maniak (Edward Hyde). En twee vrouwen - één, mooi en vertrouwend; de andere, mooi en op zichzelf aangewezen - beide vrouwen verliefd op dezelfde man en beiden onwetend van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden. Maar als niemand zijn ideeën serieus neemt, besluit hij zichzelf als proefkonijn te nemen met desastreuze gevolgen. De rol van Jekyll & Hyde wordt vertolkt door Dennis Besselink, Emma Carew wordt gespeeld door Madeleine Braakman en Lucy Harris zal gespeeld gaan worden door Eveline Castelein.
Jekyll & Hyde is te zien bij op 12, 13 en 14 mei in het openluchttheater Zuiderpark, Den Haag. Ook dit jaar worden wij begeleidt door een live orkest.
Na-audities
Theatergroep Spot houdt na-audities voor de musicalproductie Jekyll & Hyde. Er zijn nog mannenrollen en voor vrouwen is nog plek in het ensemble.
De na-audities zijn op vrijdag 28 oktober van 19u tot 20u, en omvatten een zangauditie.
Opgeven kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address). *Auditiekosten zijn €10.
Voor meer informatie neem een kijkje op http://www.theatergroepspot.nl, volg ons op social media of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).