Op zoek naar René (van Kooten)
change_status
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  936
Geregistreerd  2011-03-21

Zie https://www.schultheisvankooten.nl/

Na grote producties als Miss Saigon, Aida, Jersey Boy’s, Aspects of Love, Bridges of Madison County, Evita en Titanic hoorde René net iets te vaak:

‘Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden’.

Nu René dit jaar vijftig wordt en ook nog eens 25 jaar in het vak zit wordt hettijd voor een eigen personality show. Een voorstelling met natuurlijk veel muziek; van René zelf, uit de vele voorstellingen waar hij hoofdrollen in vertolkte,
maar ook muziek die alles vertelt over René als persoon en als artiest.

René wordt hierbij begeleid door zijn eigen live-band van Nederlandse topmuzikanten en elke avond een gast. Sterren die we hierbij kunnen verwachten zijn bijvoorbeeld Brigitte Heitzer, Carolina Dijkhuizen, Lone van Roosendaal en Vajèn van den Bosch.

Zelfspot, humor, vaart, herkenbare liedjes en interactie met de zaal zijn de ingrediënten van deze theatershow. Met als basis de unieke stem en persoonlijkheid van misschien wel de allerbeste musicalster van Nederland.


Wordt ergens bekend gemaakt wanneer welke gastartiest optreedt?

  [ # 1 ] 06 January 2023 05:51 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1008
Geregistreerd  2013-05-26

Op maandag 30 januari is er in de Meervaart een XXL versie van deze voorstelling, met alle gastartiesten uit de tour: Brigitte Heitzer, Carolina Dijkhuizen, Lone van Roosendaal, Vajèn van den Bosch en Gaia Aikman.