Scrooge Wilmink Theater: Kindercast (incl Tiny Tim)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Doe mee aan de kerstmusical SCROOGE in
Muziekcentrum Enschede: Geef je op voor audities

Wie speelt mee in de magische kerstmusical SCROOGE? Iedereen tussen de 8 en 14 jaar die ervaring heeft met acteren en houdt van zingen en dansen is welkom om auditie te doen. Ook heel leuk: Wie wordt de nieuwe Tiny Tim?

De musical, gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens speelt tijdens de kerstperiode in het Muziekcentrum Enschede. Het beloven vele heerlijke middagen te worden waar het voor jong en oud genieten is van het prachtige kerstverhaal, de mooiste liedjes en de overweldigende decors.

Wanneer is de auditie?
De auditie van de kindercast is op zaterdag 22 oktober in het Wilminktheater in Enschede. Daar zijn ook de finals op zaterdag 29 oktober. Wie zich aanmeldt, krijgt de exacte tijd en informatie uiterlijk een week voor de auditie.
Kinderen die hebben gespeeld in vorige edities van SCROOGE mogen aansluiten bij de finals, mits ze niet ouder zijn dan 14 jaar. Ze hebben echter geen garantie weer mee te mogen doen.

Wanneer zijn de repetities?
Wie tijdens de audities heeft laten zien in aanmerking te komen voor een rol in SCROOGE wordt uitgenodigd voor de repetitiedagen. Er zijn meerdere dagen gepland. Houd deze repetitiedagen vast vrij. Het programma kan nog wel veranderen. Ook is de kans groot dat af en toe een avondrepetitie plaatsvindt. Het is wel belangrijk om alle speel- en repetitiedatums aanwezig te zijn.
De repetities zijn op zaterdag 12 november, zondag 20 november, zaterdag 26 november, zaterdag 3 december, zondag 4 december, zaterdag 10 december, zondag 11 december, zaterdag 17 december en zondag 18 december.
Vanaf maandag 19 december begint de montageperiode (de week waarin alles in de zaal bij elkaar komt) en daar wordt de kindercast ook af en toe ingezet.

Wie wordt Tiny Tim?
Naast de kindercast is het Wilminktheater ook op zoek naar Tiny Tim. Jongens tussen de 8 en 10 jaar die goed kunnen acteren en zingen kunnen zich opgeven om auditie te doen voor deze belangrijke rol. Timothy ‘Tiny Tim’ Cratchit heeft een grote rol in deze musical.


Wie is Scrooge?
SCROOGE vertelt het kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, de verbitterde gierigaard die geen plezier heeft in het leven. Op de avond voor kerst krijgt hij echter bezoek van drie geesten waardoor hij inziet hoe harteloos hij eigenlijk is.

Wanneer speelt de musical?
SCROOGE wordt opgevoerd op zondag 25, maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december en zondag 1 januari. Alle voorstellingen beginnen om 13.30 uur en vinden plaats in het Muziekcentrum Enschede.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de voorstelling en kaartverkoop op http://www.wilminktheater.nl.

Hoe aanmelden voor auditie?
Opgeven om auditie te doen? Dat kan via http://www.wilminktheater.nl/auditie