L.O.L Surprise! LIVE VIP Party komt naar Nederland
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

L.O.L Surprise! LIVE VIP Party komt naar Nederland
Vanaf 23 december zijn Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious voor het eerst live te zien



L.O.L Surprise werd in 2016 gelanceerd door MGA Entertainment en werd meteen een hit. Sinds de release staan ze met hun speelgoed in de top 10 van meest verkochte speelgoed ter wereld, brengen ze albums en films uit en worden ze miljoenen keren bekeken en beluisterd op YouTube, Spotify en Apple Music. Na het succes van de eerdere speelgoed, albums, film en serie komen ze nu ook met een voorstelling L.O.L. Surprise! LIVE VIP Party. Carter Entertainment is blij aan te kondigen dat Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious samen met hun vrienden vanaf 23 december te zien zijn in Aalsmeer, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn en Den Haag. Zowel live én in de vorm van holoGLAMS (hologrammen) kan het hele gezin genieten van gloednieuwe muziek, waanzinnige choreografie en fantastische outfits. Samen met hun vrienden maken zij zich klaar om het publiek te gaan verrassen met een livetour. Vanaf vandaag zijn de tickets te koop via eventim.nl/lolsurprise. 

Tijdens deze nieuwe productie worden fans uitgenodigd om zich te onderscheiden van de massa en zich klaar te maken voor de catwalk met hun favoriete poppen. Met de beste beats en de nieuwste nummers van de komende LOL Surprise! film, nooit eerder vertoonde dansmoves en de ultieme instagrammable sets is dit een ultiem dansfeest voor het hele gezin.
“We zijn verheugd om onze L.O.L Surprise! poppen voor het eerst op het podium te zien. We houden ervan om fans te verrassen, dus de kans om met Carter Entertainment te werken aan deze gloednieuwe show was er één die we niet konden afslaan. Het wordt een show als geen ander, met bubbels, projecties, confetti en zelfs hologrammen. We kunnen niet wachten om onze fans interactief en dansend te zien met hun favoriete poppen. We twijfelen er niet aan dat het een moment zal zijn dat ze nooit zullen vergeten!”, aldus Samantha Wilson, Marketing Director voor L.O.L Surprise!.

Carter Entertainment kijkt uit naar de show die ze samen met VisitMalta als officiële sponsor kunnen neerzetten. “De show is zoveel meer dan een familie-ervaring, het is een concert en dansfeest in één. We wisten dat we de show naar een hoger niveau wilden tillen en fans wilden verrassen en kunnen niet wachten tot de Nederlandse L.O.L Surprise! fans de voorstelling deze kerstvakantie mogen gaan bewonderen.” zeggen Tony Worgan and Adam Carr, co-founders van Carter Entertainment.

Over L.O.L. Surprise! LIVE VIP Party
Het grootste L.O.L. Surprise! VIP-feest van het jaar komt eraan en Mallory is druk bezig met haar look. Ze weet niet wat ze aan moet trekken. Een herkenbare situatie wat de meesten van ons wel eens hebben ervaren. Ze twijfelt over haar stijl en zoekt hulp bij haar vrienden van L.O.L. Surprise!: Lady Diva, Royal Bee, Swag en Neonlicious. De zoektocht van Mallory leidt door dans, muziek én fashion, met tot slot de realisatie dat jezelf kunnen zijn het enige is wat telt. Het zelfvertrouwen zat al die tijd al in haar!

Tijdens de voorstelling krijgen Mallory en de poppen gezelschap van veel van hun vrienden die je maar al te goed kent, evenals dansende en zingende levensgrote hologrammen van L.O.L Surprise! Remix, OMG Fashion Dolls! Kitty K, Lonestar, Pop BB en Honeylicious. Met al deze supersterren wordt het een sensationeel feestje van begin tot eind! Zing, dans en feest mee met de nieuwste hits van L.O.L. en beleef een onvergetelijke (eerste) concertervaring met het hele gezin!

Vanaf 23 december zijn Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious samen met hun vrienden te zien in Aalsmeer, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn en Den Haag. Voor meer informatie en kaartverkoop zie: http://www.eventim.nl/lolsurprise