The Last Ship - Sint Niklaas
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

‍Audities voor THE LAST SHIP
de nieuw gecomponeerde musical van STING

Na de succesvolle voorstellingen van LELIES (jan ’23) en met de première van IF/THEN (juni ’23) in het vooruitzicht, maakt Bohemian Productions ook al boeiende plannen voor 2024.

Vandaag kondigen we de audities aan voor THE LAST SHIP, een nieuwe, door poplegende STING gecomponeerde musical!

THE LAST SHIP is gebaseerd op waargebeurde feiten die zich afspelen in Wallsend (Noord-Engeland) en vertelt het verhaal van een groep scheepsbouwers die te horen krijgen dat hun werf moet sluiten, met massale afdankingen tot gevolg. Maar het laatste schip waaraan ze werken, willen ze koste wat het kost nog redden.

Alsof het dorp hierdoor nog niet genoeg op z’n kop staat, keert plots Gideon terug na 17 jaar de wereld rondgereisd te hebben. Hij treft het dorp en zijn inwoners anders aan dan verwacht en probeert oude relaties te vernieuwen. En dat zorgt voor enkele verrassingen…

THE LAST SHIP vertelt ook het verhaal van Sting zelf, die opgroeide nabij Newcastle, Engeland en zelf was voorbestemd om in de voetsporen van zijn pa te lopen en scheepsbouwer te worden. Er zitten dus heel wat autobiografische elementen in dit aangrijpende verhaal over liefde, dromen en toewijding, dat ook doet denken aan wat er hier bij ons in Temse gebeurde met de Boelwerf in de jaren negentig.

Audities voor deze productie vinden plaats op
29 en 30 april 2023 (ronde 1) en 13 mei 2023 (ronde 2).
Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/YKSvQLnHEkrUMqY9A

De voorstellingen van THE LAST SHIP zijn gepland op
17, 18, 19 en 20 mei 2024 in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas.

Aanmelden audities
Zie: https://www.bohemianproductions.be/project/the-last-ship-mei-2024/

Groetjes,