Dani Girl - DeLaMar West (De Brug Musicaltheater)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

DE BRUG MUSICALTHEATER PRESENTEERT ‘DANI GIRL’

Na ‘Ordinary Days’ en ‘Voor je ’t weet’ presenteert De Brug Musicaltheater deze zomer de Off-Broadway voorstelling ‘Dani Girl’, geschreven door Michael Kooman en Christopher Dimond. De musical zal van 22 t/m 30 juli 2023 exclusief te zien zijn in DeLaMar West, Amsterdam.

‘Dani Girl’ is het inspirerende verhaal van Dani, een negenjarig meisje op een afdeling kinderoncologie dat het gevecht aangaat met leukemie. In plaats van opgeven zet ze haar worstelingen om in een magisch avontuur. Dani wil namelijk maar één ding: haar haar terug! Daarvoor hoeft ze ‘alleen maar’ het antwoord te vinden op de vraag: ‘Waarom is kanker?’ Verteld vanuit het perspectief van een kind snijdt deze fantasievolle musical universele thema’s aan als hoe om te gaan met de dood, hoop wanneer alles wanhopig lijkt en de onwaarschijnlijke kracht van de menselijke verbeelding.

De rollen worden gespeeld door o.a. Julia Berendse (Titanic, The Addams Family), Wesley de Ridder (Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou) en Ruben Kuppens (Diana & Zonen, Soldaat van Oranje de Musical). De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding is in handen van Alan Evans.

Tickets en meer informatie: http://www.debrugmusicaltheater.nl

‘Dani Girl’ wordt mede mogelijk gemaakt door: Concord Theatricals, NORMA Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater

  [ # 1 ] 26 May 2023 05:01 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

De voorstelling is verplaatst naar april 2024.