Studio 100 op zoek naar jong zangtalent voor eigen kinderkoor!
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Op initiatief van Studio 100 en dansstudio Ijvi Hagelstein wordt dit jaar nog een Studio 100 kinderkoor opgericht! Het koor zal bestaan uit getalenteerde jongens en meisjes uit België en Nederland, en zal ingeschakeld worden in de populaire Studio 100-shows, maar ook voor cd’s en andere producties. Koorleider zal Kristof Aerts worden. De laatste jaren heeft deze muzikale duizendpoot zich, naast zijn ervaringen binnen de klassieke muziek, ook verdiept in de techniek van ‘popzang’. Kistof coachte reeds verschillende artiesten, daarnaast verdiende hij ook zijn strepen als coach en artistiek adviseur bij het kinderkoor van de vzw “Classics for Kids” en als muzikant bij Spring en de BEMBEM Band: hij heeft dus zeker alles in huis om van dit koor een echte topper te maken!

Studio 100 en dansstudio Ijvi Hagelstein zijn voor dit kinderkoor nog op zoek naar Belgische en Nederlandse jongens en meisjes tussen 7 en 14 jaar die graag zingen en muzikaal gevoel hebben.  Er is zowel plaats voor beginnelingen als geschoolde zangers/zangeressen. Wekelijks zullen er repetities zijn in de Studio 100-gebouwen te Schelle (nabij Antwerpen)!

Interesse? Schrijf je dan zeker in voor de audities! Kandidaten bereiden twee liedjes voor (eigen keuze) bestaande uit een refrein en een strofe. Per liedje is er een maximumtijd van 1 minuut voorzien. Inschrijven kan via de Studio 100-website op http://www.studio100.be.