Audities Musical School
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  18
Geregistreerd  2006-12-14

Auditie Robin Hood de musical!

Voor de Musical School van FanWork zijn wij op zoek naar getalenteerde jongeren van 11 t/m 16 jaar die willen stralen in onze musical ROBIN HOOD!

Droom jij van een musical carrière en wil je op hoog niveau een musicalopleiding volgen, schrijf je dan snel in via http://www.fanwork.nl/musicalschool

FanWork Musical School
De FanWork Musical School is een opleiding voor kinderen van 11 t/m 16 jaar waarbij elke zaterdag 6 uur gerepeteerd wordt. Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze kinderen die willen doorgroeien in het musicalvak. De Musical School wordt in twee delen van het land opgezet, regio oost/noord en regio zuid Nederland. De repetitieplaatsen zijn Zwolle (regio oost/noord) en Breda (regio zuid). Voor de Musical School wordt gebruik gemaakt van de productie die de Musical Academy het voorgaande jaar heeft opgevoerd, deze productie is door FanWork zelf ontwikkeld en staat garant voor een hoogwaardig niveau.

De kinderen van de Musical School worden door een professioneel team opgeleid in zang, dans en drama en doen tegelijkertijd podiumervaring op in de professioneel opgezette musicalproductie. Periodiek vinden er individuele beoordelingen plaats.
Voor haar Musical School selecteert FanWork middels audities kinderen (11 t/m 16 jaar) die iedere zaterdag repeteren en toewerken naar de productie die de zomermaanden gemiddeld 5 keer te zien is in een openluchttheater.

Verder is het mogelijk voor kinderen van de Musical School om door te stromen naar de Musical Academy van FanWork.

Audities
Omdat de Musical School op twee locaties in Nederland van start gaat, zijn wij ook op zoek naar 2 casts. Woon je dichter bij Zwolle, dan kun je jezelf inschrijven voor de audities in Zwolle. Woon je dichter bij Breda, dan kun je jezelf inschrijven voor de audities in Breda.
16, 17 en 18 (16.00 tot 21.00 uur) januari zijn de audities op locatie Zwolle.
22, 23 en 24 (16.00 tot 21.00 uur) januari zijn de audities op locatie Breda.
Na inschrijving via http://www.fanwork.nl/musicalschool krijgen jongeren die in aanmerking komen voor de audities via e-mail een uitnodiging voor één van de auditiedagen. In deze uitnodiging staat alle informatie die je nodig hebt als auditant.
Tijdens de auditie zal er getoetst worden op zang- drama- en danskwaliteiten. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop je jezelf presenteert.
Voor de auditie wordt - om het aantal “no shows” te reduceren - een auditieborg gevraagd van € 20,-. Op de dag van je auditie krijg je deze borg contant terug.

Overige informatie
Voor de Musical School met Robin Hood de musical als eindproduct wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van € 340,-. De repetities vinden plaats vanaf februari t/m augustus (m.u.v. een maand zomervakantie) op zaterdagen van 10.00 t/m 16.00 uur.

Voor meer informatie over FanWork kijk je op http://www.fanwork.nl en op
http://www.robinhooddemusical.nl

Heb je vragen over de auditie? Bel dan met FanWork via 030-6866911.

Tot ziens op de auditie!

FanWork
Musicalopleidingen en Theaterproducties

  [ # 1 ] 16 December 2007 05:19 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2007-12-15

jammer ik woon in pijnacker