musical
Synopsis

Cabaret speelt zich af in het Duitsland van de jaren dertig. In de Berlijnse nachtclub de Kit Kat Klub doen het zangeresje Sally Bowles en de gladde ceremoniemeester van de club hun uiterste best om de bezoekers met extravagant vermaak hun ongemakkelijke…
Start > Producties > 2006 > Cult > Cabaret
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2006
duur:
150 minuten
pauze:
Ja
genre:
Cult
score:
websites:


Cabaret

Willkommen, Bienvenue, Welcome


Artikelen
Musicalreport
06/10/06

Cabaret in Londen

Vandaag 10 oktober gaat op Shaftesbury Avenue een nieuwe versie van de klassieker van Kander en Ebb in premiere. De musical 'Cabaret' is gebaseerd op de… »
Musicalreport
23/03/06

Cabaret

Wat begint als een lieflijke omhelzing eindigt als een dodelijke wurggreep. Het "Cabaret" van de Kit Kat Klub slaagt er volledig in al je zorgen te vergeten,… »
Recensie
15/02/06

Wilkommen, bienvenue, welcome

Een spannende valentijnsavond was het dit jaar zeker. Met de premiere van Cabaret wachtte niet alleen een avondje met jarretels, zwoele dansen, kinky sex-scenes… »
Perspresentatie
17/01/06

Perfectly Marvelous

Vanaf 4 februari mag onze hoofdstad zich 5 maanden lang in de Berlijnse sfeer van de jaren '30 wanen. Want speciaal voor de musical 'Cabaret', geproduceerd… »
Musicalreport
05/11/05

Cabaret in Berlijn

Hoewel je het in een metropool als Berlijn wel zou verwachten is het opvallend dat er op musicalgebied op het moment niet zo heel veel te beleven valt.… »
Musicalreport
15/05/04

Cabaret on Broadway

Het is regisseurs Sam Mendes en Rob Marshall gelukt om met hun revolutionaire interpretatie, Cabaret weer de impact te geven die het in 1966 op een Broadway-publiek… »