musical
Synopsis

De musical Oorlogswinter is gebaseerd op het bekroonde jeugdboek van Jan Terlouw. Oorlogswinter speelt zich af in de winter van 1944-1945 en vertelt het verhaal van Michiel van Beusekom, die in de laatste winter van de Tweede Wereldoorlog gaandeweg betrokken…
Start > Producties > 2011 > Historisch > Oorlogswinter de Musical
Over...

 
producent:
NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) i.s.m. Producent & Co
jaar:
2011
duur:
140
pauze:
Ja
genre:
Historisch
score:
websites:


Oorlogswinter de MusicalArtikelen
Interview
27/04/12

Musicalworld Awards: Slotpleidooi

In het zicht van het sluiten van de Musical Awards-stembus houden genomineerden uit Oorlogswinter (doorbraak, jeugdvoorstelling) het laatste… »
Reportage
14/03/12

Oorlogswinter: NJMT in Carré

Maandenlang hebben NJMT'ers gewacht op de dag dat zij hun musical Oorlogswinter zouden spelen in magisch Carré in Amsterdam. Het was zover op 14… »
Recensie
01/10/11

Première Oorlogswinter: de winter is gekomen

Fraaie projecties, een uitstekende vertolking van hoofdrol Michiel door Soy Kroon en een schitterende pauzefinale zijn de hoogtepunten van Oorlogswinter,… »
Reportage
21/09/11

Oorlogswinter in spijkerbroek

Na het succesvolle Kruistocht in spijkerbroek komt Nationaal Jeugd Musical Theater terug met Oorlogswinter de Musical naar Jan Terlouw.… »
Reportage
17/04/11

Op auditie bij Oorlogswinter

Afgelopen weekend was de eerste ronde audities voor de hoofdrollen in Oorlogswinter. Wij spraken tijdens deze dagen met twee van de auditanten, en de regisseur… »