musical
Synopsis

Sinds Ivy, de beeldschone Trullenhoedster in Rommeldam is gearriveerd gebeuren er vreemde dingen in het anders zo rustige stadje, Waarvoor dient toch die poort op de heide en waarom verdwijnen één voor één alle mannen uit de stad? Als heer Olivier…
Start > Producties > 2005 > Familie > Ollie B. Bommel
Over...

 
producent:
Opus One
jaar:
2005
duur:
120
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:
websites:


Ollie B. Bommel

De Trullenhoedster


NIEUWS
18/06/06

Extra voorstellingen Olie B. Bommel’s Trullenhoedster

De familiemusical De Trullenhoedster is gebaseerd op het verhaal van nederlands bekendste striptekenaar Marten Toonder. De overbekende karakters uit Marten Toonder�s Bommel-oeuvre Ollie B. Bommel en Tom Poes beleven een verrassend avontuur in deze revival van de jubileumproductie die Opus One in 1998 speelde in het kader van haar 10-jarig jubileum. De musical is toen, en ook nu lovend ontvangen door pers en publiek. Jon van Eerd speelt de rol van Ollie B. Bommel en Frans Schraven vertolkt de rol van Tom Poes. De cast bestaat uit 14 perso-nen. De tournee is gestart december 2005 en wordt in verband met de grote publieke belangstelling afgesloten met twee extra speeldata in Openluchttheater Caprera: vr. 23 juni aanvang 20.30 uur en za. 24 juni aanvang 14.30 uur.

»
19/05/06

Rob van de Meeberg in De Trullenhoedster

Vanaf maandag 1 mei speelt Rob van de Meeberg in Opus One’s familiemusical “De Trullenhoedster”. Rob neemt de rol over van Burgemeester Dickerdack tot nu gespeeld door Jimmy Hutchinson. Jimmy is binnenkort te zien in Rembrandt de Musical. De Trullenhoedster is nog tot eind juni te zien in diverse reguliere theaters. Bovendien zijn er in verband met het succes van deze productie 2 extra speeldata in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni.

»